Wasakredit

lan lag ranta

Wasa Kredit är ett finansbolag som ingår i Länsförsäkringsgruppen. De har kontor i flera städer runtom i Sverige, bland annat Malmö, Göteborg och Stockholm samt Örebro, Växjö och Umeå. De erbjuder flera finansiella tjänster, både till företag och privatpersoner. Som privatperson kan du bland annat ta ett privatlån och ansöka om ett kreditkort. Du ansöker om dessa genom att använda dig av Wasa Kredits hemsida.

Wasa Kredit privatlån

Genom Wasa Kredit kan du ansöka om ett privatlån som de kallar för Direktlånet. Du kan utan problem låna upp till 350 000 kronor. Du anger själv vilken återbetalningstid du vill ha. Som längst kan du välja 12 år som återbetalningstid. Du ser direkt vad din månadskostnad blir baserat på exempelräntan 6,45 %.

För att kunna ansöka om ett privatlån genom Wasa Kredit måste du vara 20 år, fast anställd, inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden och du måste även vara folkbokförd i Sverige i minst tre år. Räntan som du blir erbjuden baseras på informationen från din kreditupplysning. När du väl har skickat din ansökan på nätet så går det snabbt innan du får ett bra låneerbjudande från oss.

Du kan även ansöka om ett lån tillsammans med en medsökande. För långivaren är det alltid bra om mer än en person ansvarar för återbetalningen av lånet. Tillsammans med en medsökande kan du öka chansen att lånet blir beviljat och du kan även få bättre villkor än om du söker helt själv.

Wasa Kredit ränta

När du ansöker om ett lån så sätter Wasa Kredit räntan baserat på den ekonomiska informationen som de får från kreditupplysningen. Förutom räntan, som ligger mellan 4,45 % till 14,95 %, så har du även en uppläggningsavgift på 375 kronor och en administrativ avgift på 40 kronor.

Wasa Kredit kreditkort

Du kan även ansöka om ett kreditkort genom Wasa Kredit. Du får kredit på upp till 100 000 kronor att använda dig av, perfekt för oväntade situationer och kostnader som hastigt dyker upp. Du får även flera erbjudanden, rabatter och försäkringar kopplade till kortet, bland annat så finns det en egen webbshop kopplad till kreditkortet. Försäkringen är en Allriskförsäkring och du får 180 dagar fri Allrisk utan självrisk. Du kan därefter få ersättning på stulna eller skadade saker för upp till 25 000 kronor per produkt. Du får även en reseförsäkring om du använder kortet när du köper en resa eller ett researrangemang.

För att ansöka om ett kreditkort måste du vara minst 20 år, fast anställd sedan sex månader, ha en fast inkomst på 110 000 kronor per år, varit folkbokförd i Sverige i minst tre år samt inte ha några betalningsanmärkningar. Med detta kreditkort får du 55 räntefria dagar på dina köp. Kreditkortet har även ett lågt valutapåslag, endast 0,5 %.

Tre fördelar med Wasa Kredit

Enkelt att ansöka om både privatlån och kreditkort
Bra villkor och förmåner
Snabbt från ansökan till pengar på kontot