Låninformation

Hos Loans.se kan du jämföra villkor och räntor från upp till 39 olika låneförmedlare, med en enda ansökan och kreditupplysning. Det är privatlån, eller konsumtionslån, utan säkerhet som Loans.se förmedlar.

Några av de banker och långivare Loans.se samarbetar med är ICA Banken, Lån & Spar Bank, Svea, Marginalen Bank, Re:member, Resurs, Santander Consumer Bank, Thorn, MOANK, Coop, Bror och Bank Norwegian.

Åldersgräns: 18 år
Ansök med BankID: Ja
Utbetalning: 1 - 3 dagar
Direktutbetalning: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Uppläggningsavgift: 400 kr
Utan UC: Nej
Fakturaavgift: 0 kr

Fördelar med Loans.se

  • Jämför lån helt kostnadsfritt
  • Ansökan skickas via hemsidan – 100 % digital
  • Få erbjudanden från flera olika banker

Nackdelar med Loans.se

  • Inga lån utan UC
  • Kundtjänst har stängt på helgen

Vad erbjuder Loans.se?

Loans.se är en låneförmedlartjänst som gör det möjligt att jämföra låneerbjudanden från flera olika banker med en enda ansökan. När du har skickat in din ansökan till Loans.se får du tillbaka svar från låneaktörer som är intresserade av att låna ut pengar till dig. Du kan i lugn och ro jämföra erbjudanden och hitta det som har bäst villkor för din situation. Det här är ett effektivt sätt att hitta lån med så låg ränta som möjligt.

Egenskaper

 • Bank ID

Konsumtionslån med låg ränta

Med en låneförmedlare som Loans.se är det enkelt att jämföra erbjudanden och räntor från olika banker. Du får personliga erbjudanden från upp till 39 olika banker. Du väljer själv vilket erbjudande du vill gå vidare med, eller om du inte vill gå vidare med något alls.

Genom att ställa banker och låneerbjudanden mot varandra är det enkelt att sänka sin ränta och välja det mest fördelaktiga alternativet. Man kan säga att Loans.se förhandlar ränta till dig, genom att skicka ut din ansökan till så många olika aktörer. 

Hos Loans.se kan du ta ett nytt lån eller välja att samla lån du redan har (kanske med höga räntor) för att få ner räntan och sänka dina utgifter varje månad. 

Ansökningsprocessen hos Loans.se

Loans.se erbjuder en ansökningsprocess som är helt digital och online. Direkt på långivarens hemsida fyller man i det lånebelopp man är intresserad av, under hur lång tid man vill betala tillbaka, och om det handlar om ett samlingslån eller ett nytt privatlån. I nästa steg fyller man i personliga uppgifter och uppgifter om inkomst och lånets syfte. 

Ansökan skickas in och inom ett dygn får man svar från de långivare som är intresserade av att erbjuda en ett lån. Om man vill acceptera ett erbjudande kan detta göras digitalt med BankID som signatur. Inom ett par dagar betalas sedan pengarna ut. 

Lan med lag ranta
Layer_7.png

Kundservice

Loans.ses kundtjänst kan kontaktas över både telefon och mejl på vardagar – men kom ihåg att de håller lunchstängt mellan 12:00 och 13:00. 

Kundtjänst

 • Telefon: 0770 33 07 77
 • Mejl: kontakt@loans.se

Öppettider kundtjänst 

 • Måndag-fredag: 09:30 – 17:00 (lunchstängt mellan 12:00 och 13:00)

Omdöme

Loans.se är en jämförelsesajt med en trygg aktör i ryggen, Enklare Ekonomi Sverige AB. Ansökningsprocessen är helt digital och genomförs smidigt på ett par minuter. Loans.se har ett stort utbud av banker som de samarbetar med så man kan räkna med en bred återkoppling med många olika lånevillkor att jämföra. 

 

Hur ansöker jag om lån hos Loans.se?

  • 1. Klicka på Ansök nu för att komma direkt till Loans.ses hemsida
  • 2. Välj lånebelopp, återbetalningstid och om du vill ansöka om ett nytt lån eller ett samlingslån
  • 3. Klicka på Gå vidare
  • 3. Fyll i dina personuppgifter och skicka in din ansökan
  • 4. Inom de närmaste dagarna kommer du att få erbjudanden från Loans.ses samarbetspartners
  • 5. Välj den långivare du vill gå vidare med
ANSÖK NU  
 
 

Vanliga frågor och svar om Loans.se

Kan man lita på Loans.se?
Hur ansöker jag om lån hos Loans.se?
Är Loans.se gratis att använda?
Tar Loans.se en UC?