Lendo

Lendo erbjuder Sveriges mest använda förmedlingstjänst med privatlån där du kan låna upp till 400.000 kr eller samla dina lån för att sänka lånekostnaderna. Du får bra service och hjälp av personliga rådgivare, även om du har betalningsanmärkningar

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
2,95 %
1 - 15 år

*Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Jämför bankernas räntor
  • Låna upp till 400 000kr
  • Svar inom 7 minuter

ansök gratis ONLINE

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har specialiserat sig på att hitta det bästa lånet med bäst ränta och villkor för just dig. Syftet är att minimera din arbetsinsats och sänka dina lånekostnader genom att förmedla lån från många olika banker och låneinstitut på den svenska marknaden, och du kan låna från 5 000 kronor upp till 400 000 kronor. Att göra en ansökan är  helt gratis och du kan ansöka om blancolån och privatlån utan säkerhet, samt billån på upp till 400 000, med bilen som din säkerhet.

Samla dina lån och krediter

Du kan även få hjälp att samla dina lån och krediter till ett enda privatlån för att på så vis kunna sänka dina totala månadskostnader. När du ansöker om ett lån via Lendo erbjuds du också att teckna ett låneskydd som fungerar som en försäkring om du plötsligt skulle bli sjuk eller arbetslös. Det hjälper dig att betala dina lånekostnader i upp till ett år. Lendo är en mycket populär låneförmedlare i Sverige och genom att ansöka om privatlån via Lendo registreras en kreditupplysning på dig istället för en hos varje bank, något som skulle kunna ställa till det i framtiden om du vill låna pengar. Även om du har betalningsanmärkningar kan du låna pengar via Lendo, men endast på belopp upp till 150 000 kronor. Dessutom krävs det att du har en årsinkomst på minst 120 000 kronor.

Personlig rådgivning

Hos Lendo kan du ansöka och jämföra lån direkt online, snabbt och enkelt. Därifrån kan du sedan välja det erbjudande som passar dig bäst, och beroende på vilken långivare du väljer tar det olika lång tid för pengarna att komma in på ditt konto. Lånen kan du givetvis lösa in i förtid eller betala in med extra pengar utan att det kostar dig något. För att komma i kontakt med kundservice kan du antingen mejla eller ringa, men den har dock bara öppet måndag till fredag. Du kan även skicka in din fråga via kontaktformuläret direkt på hemsidan. Lendo erbjuder även personlig hjälp om du vill ha mer information och råd kring de lånevillkor du fått från bankerna.  Det är en trygg låneförmedlare som hjälpt svenskar i många år och som har samarbete med många av de stora långivarna. Villkoren för att få ansöka om lån är att du är minst 18 år, folkbokförd i Sverige sedan minst ett år, har en årsinkomst på 110 000 kronor, är skuldfri från Kronofogden sedan 6 månader samt har en fast inkomst.

Ansök om lån hos Lendo