Advisa

Advisa är en låneförmedlare som jämför lån och villkor mellan en rad olika banker för att kunna förhandla ner din ränta. Du får snabba besked och alla ansökningar är helt kostnadsfri, som mest kan du låna upp till 400 000 kronor.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
2,95 %
1 - 15 år

*100 000kr över 5 år med eff. ränta 5,86%, totalt: 115 102kr

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 400 000kr
  • Kostnadsfritt - utan dolda avgifter
  • Snabbt besked

Privatlån – få svar inom 24h

Advisa samarbetar med ett tjugotal banker och långivare och när du ansöker om ett lån får du svar inom 24 timmar. Därefter väljer du själv vilken bank du vill ta lån hos. Exempel på några deras samarbetspartners är Forex Bank, Marginalen Bank, Sevenday, Wasa Credit och Collector. Advisa erbjuder privatpersoner att ansöka om blancolån, billån och att samla alla lån och krediter hos dem. Alla ansökningar är helt kostnadsfria och som mest kan du låna upp till 400 000 kronor. De erbjuder också trygghetsförsäkring, en säkerhet för dig om du skulle bli ofrivilligt sjukskriven eller arbetslös, där försäkringen i så fall kan betala dina kostnader på lånet.

Över 200 000 kunder

Advisa har på relativt kort tid blivit en av Sveriges mest populära låneförmedlare och har sedan 2011 hjälpt närmare 200 000 svenskar med sina lån. Endast en kreditupplysning registreras i ditt namn och tack vare det kan du vara säker på att din kreditvärdighet inte påverkas på ett negativt sätt.  Att ansöka om lån via deras låneförmedling är mycket enkelt, du fyller i ett formulär direkt online med information om ditt ärende och hur mycket du vill låna, så startas sedan en budgivning mellan de olika långivarna. På så vis får du som kund fram det bästa möjliga lånet och löptiden är mellan 1-12 år. Dessutom erbjuder Advisa personlig rådgivning om du är osäker på vilket erbjudande du ska välja och vad det innebär för dig i praktiken. Du har 30 dagar på dig att fundera över vilket erbjudande du vill välja, så det finns gott om tid att fundera.

Inga krav på bindning

Det finns inga bindningskrav så du väljer alltid om du vill gå vidare med din ansökan eller inte, och även den som har betalningsanmärkningar kan ansöka om lån genom Advisa. Villkoren för att få ansöka om lån är att du ska vara minst 18 år gammal, inte har några skulder hos Kronofogden samt en månatlig inkomst om minst 10 000 kronor. På sin hemsida har de samlat flera omdömen från nöjda kunder vilket indikerar att det är en trygg och pålitlig låneförmedlare. Servicen är aldrig långt borta – du kan antingen ringa, lämna ditt telefonnummer för att bli uppringd eller fylla i kontaktformuläret på hemsidan. Advisas kundservice är öppen måndag-fredag.

Ansök om lån hos Advisa