Thorn

Thorn är en långivare som erbjuder privatlån till privatpersoner på mellan 1 .000 kronor och 100 000 kronor, till en fast årlig ränta som i dagsläget ligger på 9,9 % -21,60 %. Räntan sätts dock alltid individuellt utifrån varje enskild kreditprövning.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
9,9 %
1 - 6 år

*25 000kr över 5 år med eff. ränta 12,91%, totalt: 33 516kr

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 50 000kr
  • Få ett betalskydd med Trygglån
  • Pausa dina avbetalningar

Precis som vid alla vanliga privatlån behöver du inte motivera vad du ska använda pengarna till för att få låna. Thorn kan även hjälpa dig att välja rätt lån om det är så att din kreditprövning visar på att ett annat låneförslag vore bättre för dig än det du har ansökt om.
Thorn har två olika erbjudanden när det kommer till privatlån – TryggLån och PrivatLån Plus. Med Trygglån kan du låna upp till 50 000 kronor där det dessutom ingår ett betalskydd som hjälper dig om du skulle bli ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven. På så vis kan du vara trygg med att betalskyddet löser dina låneskulder i upp till 12 månader. Du bestämmer själv vilken avbetalningstid du vill ha på lånet, och du kan välja mellan 12-60 månader.

Privatlån Plus

PrivatLån Plus erbjuder dig att låna upp till 100 000 kronor utan säkerhet. Även här bestämmer du själv i vilken takt du vill betala tillbaka på lånet och finns det möjlighet i din ekonomi att lösa lånet innan avtalad tid kan du göra det utan att det kostar något extra. PrivatLån Plus ger dig en löptid på mellan 12-72 månader. Utöver detta erbjuder Thorn även PausLån, en låneform som tillåter dig att pausa ditt lån i en månad om ekonomin gör det knapert för dig. Då meddelar du dem bara när behovet uppstår, och du kan ta två betalningsfria månader fördelat på två olika kalenderår.

Flexible långivare sedan 1970

Thorn är en flexibel långivare som hjälpt kunder sedan 1970. Det gör dem till ett väl pålitligt företag med lång erfarenhet och som kund kan du alltid vara trygg med att låna pengar, mycket tack vare deras flexibla lösningar. Ansökan om lån sker per telefon, och du kan antingen ringa till kundtjänsten som har öppet måndag till fredag 8-18 samt lördagar 10-16. Ett annat alternativ är att lämna dina kontaktuppgifter och den tid du vill bli kontaktad så ringer de upp dig. Kundservicen är både snabb och trevlig, och du kan också mejla dem eller fylla i kontaktformuläret på webben om du undrar över något. För att ansöka om lån hos Thorn krävs att du är minst 18 år gammal, har fast inkomst, är svensk medborgare och inte har några betalningsanmärkningar.

Ansök om lån hos Thorn