Axo Finans

Axo Finans är en oberoende låneförmedlare som samarbetar med några av Sveriges ledande banker och låneinstitut, såsom Bank Norwegian, Bluestep, Santander, Marginalen Bank och Sevenday. Lånen som erbjuds kräver inte att du ska byta bank, så oberoende var du är kund idag kan du alltid ansöka om ett privatlån hos just Axo.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
2,95 %
1 - 15 år

*5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Enkelt att ansöka
  • Helt kostnadsfritt
  • En kreditupplysning

Privatlån upp till 500 000kr

När du gör din ansökan skickar de vidare din förfrågan till sina samarbetspartners och kan sedan presentera samtliga erbjudanden så att du utifrån det kan välja det som passar dig bäst. Hos Axo Finans kan du ansöka om privatlån utan säkerhet på upp till 500 000 kronor med en återbetalningstid på mellan 1-15 år, och därefter kan du välja själv vad du vill använda pengarna till utan vidare motivering. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om privatlånet, och erbjudandet gäller i 30 dagar. Att göra en ansökan är inte bindande, och det är först när du signerar skuldebrevet som lånet godkänns. Det kommer endast att registreras en kreditupplysning på dig när du gör en ansökan. Om du vill kan du få hjälp av en lånehandläggare som kan ge tips och vägledning kring de lån som erbjuds dig.

Samla dina lån och krediter Hos axo finans

Räntan sätts alltid individuellt, och baseras på din privata ekonomi och betalningsförmåga. Utöver privatlån erbjuder de även en tjänst där du kan samla alla dina lån och krediter. Det förbättrar din kreditvärdighet och du kan sänka dina månadskostnader rejält tack vare ett samlingslån med bättre villkor. Liksom vid en låneansökan behandlas förfrågan om att samla lånen av flera olika banker, och därefter presenteras alla erbjudanden för dig. Hur lång tid det tar innan du har dina pengar på kontot beror på vilken bank eller vilket låneinstitut pengarna betalas ut från, men det sker oftast inom 2-5 bankdagar. Vissa banker skickar dock ut skuldebrevet digitalt som du signerar med BankID, och då kan du ha pengarna på kontot redan nästa dag.

Snabbt och enkelt online

Att ansöka om privatlån eller att lösa dina lån sker snabbt och enkelt direkt online. Du fyller i uppgifter om bland annat önskat belopp, återbetalningstid, anställningsform och bostadsform och därefter tar det oftast bara några timmar innan du får ett svar på din ansökan. Villkoren för att få ansöka om lån är att du ska vara minst 20 år gammal, ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor och inte ha några innestående skulder hos Kronofogden. Kundservice har öppet måndag till fredag och du når dem på telefon eller via kontaktformuläret. Du kan också begära att få bli uppringd en tid som passar dig.

Ansök om lån hos Axo Finans