Banklån låg ränta

När man är i behov av pengar är banklån ofta det första man tänker på. Banklån kan tas för till exempel bostad, renovering och fordon. Banklån varierar en del när det kommer till ränta och villkor. Detta beror ofta på låntagarens ekonomiska förutsättningar och vilken typ av lån som söks.

• Jämför räntor • Få erbjudanden • Tydlig jämförelse

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Vanliga typer av banklån

Ãr du i behov av ett lån hos banken? De vanligaste banklånen som tas i dag är bostadslån, billån eller privatlån för exempelvis renovering. Det du alltid bör tänka på är att alla banker har olika ränta och villkor. Därför bör du alltid jämföra dessa saker innan du skriver på lånekontraktet.

Du kan göra en låneansökan hos flera banker och utgå från den när du kontaktar dem för att förhandla om villkor och ränta. Ett banklån skiljer sig åt en hel del från exempelvis onlinelån och sms-lån. Dessa lån har vanligtvis betydligt högre ränta och innebär en högre belastning rent ekonomiskt för låntagaren.

Ett banklån kräver även en säker månadsinkomst för att beviljas. Många kräver också att låntagaren inte har några betalningsanmärkningar. Ett finansinstitut kan dock bevilja en låneansökan även om den kommer från en person med låg inkomst eller betalningsanmärkningar.

Jämför bolån här >>

Jämför privatlån här >>

Jämför billån här >>