Låninformation

Bank Norwegian började som ett bonusprogram för flygbolagets kunder. I maj 2013 etablerade man sig på den svenska marknaden och har sedan dess ökat i popularitet. All form av ansökan sker direkt online oavsett om du vill låna pengar, öppna ett sparkonto eller beställa ett kreditkort. Det går alltså snabbt och smidigt, och vid låneansökan får du ett svar med ett erbjudande om lån på en gång.

Bank Norwegian har snabbhet och enkelhet i fokus. De passar således dig som är ute efter att kunna ta ett privatlån utan säkerhet till vad du vill utan krångel direkt via nätet.

Åldersgräns: 23 år
Ansök med BankID: Ja
Utbetalning: 1-3 dagar
Direktutbetalning: Nej
Betalningsanm. ok: Nej
Uppläggningsavgift: 399 kr
Utan UC: Nej
Fakturaavgift: 0 kr

Fördelar med Norwegian Bank

  • Ansök snabbt och enkelt online
  • Använd pengarna hur du vill – privatlån utan säkerhet
  • Samla andra smålån och krediter hos Norwegian Bank
  • Stort utbud av banktjänster förutom privatlån

Nackdelar med Norwegian Bank

  • Hög åldersgräns
  • Sökande med betalningsanmärkning godkänns ej
  • Kundtjänst endast öppen på vardagar

Bank Norwegian har även kreditkort

Eftersom Bank Norwegian är tätt sammankopplad med flygbolaget erbjuder de även ett kreditkort som du med fördel använder om du då och då flyger med bolaget. Kortet har ingen årsavgift. Du får dessutom möjligheten att teckna en försäkring till ditt kreditkort som skyddar dig om du skulle få svårt att betala dina krediträkningar.

Egenskaper

 • Bank ID

Detta är Bank Norwegian

Bank Norwegian är en norsk bank som du endast kan nå via nätet. Banken är ett dotterbolag till Norwegian Holding ASA. Sedan starten år 2007 har banken växt sig större i både Norge och andra länder. Idag är Bank Norwegian en pålitlig bank och långivare på den svenska marknaden.

Vi tittar närmare på Bank Norwegians privatlån.

Privatlån och samla lån

Hos Bank Norwegian kan du ansöka om privatlån. Om du uppfyller alla Bank Norwegians krav kommer de att utföra en kreditupplysning på dig via UC för att se vilka ekonomiska förutsättningar du har. Om allt ser bra ut så skickar banken ett erbjudande till dig. Räntan sätts baserat på hur kreditupplysningen ser ut och hur stort lånet är

Att ta ett privatlån går snabbt – du lånar utan säkerhet och banken behöver inte veta vad du ska använda pengarna till.

Du kan även samla dina lån för att på så vis minska dina totala månadskostnader. Många lån har höga räntor och avgifter som blir dyrare ju längre tid det tar för dig att betala av lånet. Genom att ta ett stort privatlån som täcker alla mindre lån och kreditskulder kan du snabbt betala av dessa och istället amortera det större lånet med bättre ränta och villkor. På så sätt kan du spara flera tusenlappar i längden.

Lan med lag ranta
Layer_7.png

Bank Norwegians villkor

Bank Norwegian gör alltid en kreditprövning innan du beviljas lånet och de godkänner inga ansökningar från personer med betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Om du är orolig för att inte bli godkänd som låntagare kan du söka tillsammans med en medsökande. Då ökar chanserna att få lånet beviljat samt till en lägre ränta.

Om du skulle vilja betala tillbaka delar av eller hela lånet i förtid så kan du göra det utan extra kostnad.

Om du vill försäkra ditt lån eller ditt kreditkort erbjuds sådana lösningar av Bank Norwegian. För ett privatlån får du möjligheten att teckna ett klassiskt låneskydd, som löser månadsfakturan vid händelse av arbetslöshet eller sjukdom, och till kreditkortet kan du teckna ett betalskydd.

Kundservice och kontakt

På Bank Norwegians hemsida finns det en bra sammanställning med de vanligaste frågorna, samt olika guider.

Om du vill komma i kontakt med Bank Norwegian direkt nås deras kundtjänst via ett kontaktformulär på deras hemsida eller telefon.

 • Telefon: 0770-457766

Öppettider kundtjänst

 • Måndag-fredag: 10-16

Omdöme

Du som snabbt och enkelt vill kunna ansöka om lån via nätet hittar det du söker hos Bank Norwegian. Att ansöka om ett privatlån utan säkerhet går snabbt och du sköter hela processen online. När du skickat in dina ansökan får du inom kort ett låneerbjudande, och om du väljer att gå vidare och teckna lånet så tar det inte heller lång tid att få pengarna utbetalda.

Bank Norwegian erbjuder varken marknadens största utbud av olika lånetyper eller den allra lägsta räntan, men i jämförelse med andra typer av lån som går snabbt att ansöka om och beviljas via nätet, som sms-lån, så är Bank Norwegians erbjudande mycket bättre.

 

Hur ansöker jag om lån hos Bank Norwegian?

  • 1. Klicka på Ansök nu för att komma direkt till Bank Norwegians hemsida
  • 2. Välj om du vill ansöka om privatlån eller samla lån
  • 3. Fyll i önskat lånebelopp och dina personuppgifter
  • 4. Klicka på Skicka ansökan
  • 5. Om du vill acceptera Bank Norwegians låneförslag signerar du avtalet med BankID
ANSÖK NU  
 
 

Vanliga frågor och svar om Bank Norwegian

Har Bank Norwegian privatlån?
Hur bra är Bank Norwegian för lån?
När får man pengarna när man tar ett lån från Bank Norwegian?
Har Bank Norwegian nöjda kunder?