Bank Norwegian

Bank Norwegian är en internetbank för privatpersoner som har nischat in sig på snabba privatlån utan säkerhet för kunder som vill låna pengar snabbt och smidigt. De erbjuder privatlån och blancolån upptill 500 000kr.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
6,99 %
1 - 15 år

*Räntan är individuell f n 6,99% - 22,99% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 29,27%

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 500 000kr
  • Låna pengar snabbt utan säkerhet
  • Få svar direkt!

Internetbank för privatpersoner

Bank Norwegian är en internetbank för privatpersoner. De har inga fysiska kontor men erbjuder tjänster som kreditkort, sparkonto och enkla standardiserade in- och utlåningsprodukter online. Fördelen med att banken endast drivs på internet är en mer kostnadseffektiv drift jämfört med andra banker som står inför dyr filialdistribution. Man har nischat in sig på snabba privatlån utan säkerhet för kunder som vill låna pengar snabbt och smidigt.

Samla dina lån – minska total månadskostnad

Hos Bank Norwegian kan du ansöka om blancolån och privatlån på mellan 5 000-500 000 kronor. Räntan på lånet beror på varje låntagares ekonomiska situation samt hur mycket du ska låna, men ligger på mellan 4,99 % och 20.24 %. Att ta ett privatlån går snabbt, du lånar utan säkerhet och banken behöver inte veta vad du ska använda pengarna till. Du kan även samla dina lån på upp till 500 000 kronor för att på så vis minska dina totala månadskostnader. Utöver utlåningstjänsterna erbjuder de också en kreditkortstjänst där du får poäng på allt du handlar som du sedan kan använda för att betala flygresor med Norwegian air, antingen hela eller delar av resebeloppet. Kreditkortet har ingen årsavgift och du debiteras inte om du gör ett uttag på en bankomat utomlands.  Betalar du resan med kortet ingår dessutom reseförsäkring och avbeställningsskydd. Att öppna ett sparkonto är också helt kostnadsfritt och du erbjuds en av marknadens bästa räntor och det finns inga uttagsgränser.

Ansökan online

Bank Norwegian började som ett bonusprogram för flygbolagets kunder och i maj 2013 etablerade man sig på den svenska marknaden och har på kort tid ökat ganska mycket i popularitet. All form av ansökan sker direkt online oavsett om du vill låna pengar, teckna försäkring, öppna ett sparkonto eller beställa ett kreditkort. Det går alltså snabbt och smidigt, och vid låneansökan får du ett svar med ett erbjudande om lån på en gång. För att få ansöka om ett lån via Bank Norwegian behöver du vara minst 18 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar och att du är svensk medborgare sedan tre år tillbaka. Dessutom gör Bank Norwegian alltid en kreditprövning innan du beviljas lånet. Skulle du behöva spärra ditt kort kan du göra det dygnet runt via telefon, och det finns en bra sammanställning med de vanligaste frågorna i varje segment på deras hemsida. Du kan även ringa eller använda kontaktformuläret på sidan om du vill komma i kontakt med banken angående frågor av mer specifik karaktär.

Ansök om lån hos Bank Norwegian