Komplett Bank erbjuder lån för de flesta olika typer av ändamål, med flexibla villkor. Dessutom har de kreditkort, sparkonto och försäkringar. En komplett bank helt enkelt!

 

Fördelar

  • Flexibelt Lån 10 000 - 500 000 kr
  • Betala av på lånet när du tycker att din ekonomi tillåter det
  • Lån på upp till 500 000 kr utan säkerhet

Komplett Bank

Låna upp till en halv miljon

Att låna pengar genom Komplett Bank görs enklast och bäst via nätet. Med hjälp av lånekalkylatorn får du snabbt svar på hur mycket du kan låna och en ungefärlig månadskostnad för lånet (för att få reda på exakt vad räntan blir för just dig behöver du skicka in din låneansökan).

Den nominella räntan som erbjuds rör sig mellan 4,9 till 19,9 procent och du kan ansöka om lån mellan 10 000 upp till 500 000 kronor.

Genom sitt system med flexibla avbetalningar låter Komplett Bank dig betala som det passar dig och du får även möjlighet att låna mer pengar inom den ram som du beviljats.

Det finns med andra ord ingen fast återbetalningstid för det flexibla lånet (även om det givetvis är klokt att betala av det under rimlig tid), utan du kan lägga upp avbetalningens tid och summa som det passar dig!

Vad du än behöver låna till

I grunden är det privatlån utan säkerhet som erbjuds av Komplett Bank, men lånet anpassas till olika ändamål. Vill du exempelvis låna pengar till konsumtion utan att uppge vad pengarna ska användas till, låna till kontantinsats eller köpa en ny bil eller båt så passar det utmärkt att ansöka om ett lån via Komplett Bank.

Det samma gäller om du har många dyra smålån som du vill samla till ett större – Komplett Bank hjälper dig att samla lånen så att du kan få bättre översikt och lägre räntekostnader.

Individuella faktorer avgör villkoren

När du ansöker om lån hos Komplett Bank så kommer dina lånevillkor att baseras på bankens bedömning av din ekonomiska situation i kontrast till hur mycket du vill låna. Hur mycket du beviljas låna och vad din ränta blir beror helt enkelt på hur din ekonomiska situation och din kreditvärdighet ser ut i övrigt.

Banken förutsätter att du som ansöker har en regelbunden inkomst. Dessutom gäller följande:

  • Du ska vara minst 20 år
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst tre år
  • Inte ha några betalningsanmärkningar eller inkassoskulder

När du ansöker får du ange civilstånd, boendeform och inkomster, som ligger till grund för bankens bedömning.

Möjlighet att teckna låneskydd

Något som är viktigt att fundera kring när du lånar pengar är riskerna som kan uppstå om du exempelvis skulle bli arbetslös eller sjukskriven en längre tid. I värsta fall kan den typen av händelser innebära en så stor negativ påverkan på privatekonomin att det blir svårt att betala av lånet som det var tänkt.

Genom ett låneskydd är du försäkrad mot sådana otrevligheter och därför kan det vara en mycket bra idé att teckna ett sådant. Komplett Banks låneskydd kostar 0,25 procent av lånet varje månad. Det betyder att om du har ett lån på 50 000 kronor så betalar du 125 kronor för försäkringen varje månad. En liten summa som ger stor trygghet!

Komplett Bank passar utmärkt för dig som vill samla lån eller låna utan säkerhet till mycket flexibla villkor. Efter att låneansökan har beviljats så har du i många fall pengarna på ditt konto redan under samma dag och med låneskyddet blir lånet extra tryggt.