Låninformation

När du ansöker om lån hos Komplett Bank kommer dina lånevillkor att baseras på bankens bedömning av din ekonomiska situation i kontrast till hur mycket du vill låna. Hur mycket du beviljas låna och vad din ränta blir beror helt enkelt på hur din ekonomiska situation ser ut och din kreditvärdighet.

Åldersgräns: 20 år
Ansök med BankID: Ja
Utbetalning: 1-3 dagar
Direktutbetalning: Nej
Betalningsanm. ok: Nej
Uppläggningsavgift: 495 kr
Utan UC: Nej
Fakturaavgift: 35 kr

Fördelar med Komplett Bank

  • Flexibel avbetalning – Betala av lånet i din egen takt
  • Revolverande kredit – Möjlighet att låna mer vid behov inom din låneram
  • Svar på ansökan direkt

Nackdelar med Komplett Bank

  • Många negativa kundomdömen
  • Administrationsavgift och handläggningsavgift
  • Relativt höga räntor i jämförelse med liknande banker

Komplett Bank erbjuder flexibelt privatlån

Genom sitt system med flexibla avbetalningar låter Komplett Bank dig betala som det passar dig och du får även möjlighet att låna mer pengar inom den ram som du beviljats. Det finns med andra ord ingen fast återbetalningstid för det flexibla lånet - även om det givetvis är klokt att betala av det under rimlig tid. Denna typ av lån kallas revolterande kredit.

Egenskaper

 • Bank ID

Komplett Bank – Privatlån utan säkerhet

I grunden är det privatlån utan säkerhet som erbjuds av Komplett Bank, men lånet anpassas till olika ändamål. Vill du exempelvis låna pengar till konsumtion utan att uppge vad pengarna ska användas till, låna till kontantinsats eller köpa en ny bil eller båt så passar det utmärkt att ansöka om ett lån via Komplett Bank.

Det samma gäller om du har många dyra smålån som du vill samla till ett större – Komplett Bank hjälper dig att samla lånen så att du kan få bättre översikt och lägre räntekostnader.

Banken står under Finansinspektionens tillsyn och är en pålitlig aktör.

Möjlighet att teckna låneskydd

Något som är viktigt att fundera kring när du lånar pengar är riskerna som kan uppstå om du exempelvis skulle bli arbetslös eller sjukskriven en längre tid. I värsta fall kan den typen av händelser innebära en så stor negativ påverkan på privatekonomin att det blir svårt att betala av lånet som det var tänkt.

Genom ett låneskydd är du försäkrad mot sådana otrevligheter och därför kan det vara en mycket bra idé att teckna ett sådant. Komplett Banks erbjuder ett låneskydd som du betalar tillsammans med din avbetalningsplan månadsvis.

Lan med lag ranta
Layer_7.png

Kundtjänst

På Komplett Banks hemsida kan man hitta svar på de vanligaste frågorna – allt från räkneexempel på lånekostnader till fakturafrågor och guider som hjälper dig att ansluta till autogiro.

Om du har personliga frågor eller behöver råd så kan du kontakta Kompletts kundservice direkt. Kundservice nås över telefon på vardagar.

 • Telefon: 08-40309600

Öppettider

 • Måndag-fredag: 09-14

Omdöme

Komplett Bank erbjuder flexibla lån som är anpassningsbara efter kundens behov i stunden – det finns möjligheter att låna mer och att anpassa sin avbetalning. Lånen Komplett Bank erbjuder är i grund och botten en revolterande kredit – man kan alltså låna mer inom sin satta kreditgräns.

Det som bör lyftas i vårt omdöme av Komplett Bank är dock de många negativa omdömen banken har på Trustpilot. En stor del av de kunder som har valt att recensera Komplett Bank har gett dem 1 stjärna av 5 – ett riktigt dåligt betyg alltså. Många lyfter problem med kundservice. Komplett Bank har heller inte valt att besvara några av de negativa kommentarerna – något vi ser som ett minus.

 

Hur ansöker jag om lån från Komplett Bank?

  • 1. Klicka på Ansök nu för att komma direkt till Komplett Banks hemsida
  • 2. Klicka på Ansök om lån och fyll i önskat lånebelopp och personuppgifter
  • 3. Skicka din ansökan och signera med BankID
ANSÖK NU  
 
 

Vanliga frågor och svar om Komplett Bank

Vad för typ av lån har Komplett Bank?
Kan man låna hos Komplett Bank om man har betalningsanmärkning?
Hur ser Komplett Banks kundomdömen ut?
Hur ansöker jag om lån hos Komplett Bank?