Om du vill ta ett mindre privatlån snabbt och enkelt så finns Thorns samarbetspartner Viiga. Hos dem ansöker du helt och hållet online och under ordinarie öppettider får du svar på din låneansökan redan inom en timme.

 

Fördelar

  • Lån upp till 40 000 kr
  • Valfri avbetalningstid på upp till 84 månader
  • När ditt lån har blivit godkänt betalas pengarna ut samma dag eller senast vardagen efter

Viiga Lån

Privatlån upp till 40 000 kronor med fast ränta

Den som vänder sig till Viiga för att låna pengar gör det främst av följande skäl:

  • Det går snabbt och är lätt att ansöka via onlineformuläret
  • Viiga ger besked om lånet på en timme och betalar ut pengarna inom 1-2 dagar.

Dessutom ges en fast ränta. Enkelt och utan otrevliga överraskningar alltså!

Här handlar det inte heller om några större summor, som hos många andra långivare inom privatlån där det går att ta lån på över en halv miljon. Istället är Viiga inriktade på att erbjuda mindre lån, mellan 10 000 och 40 000 kronor, som du använder till nytta, nöje eller vilken annan typ av konsumtion som helst.

Vad pengarna ska användas till är inte något som behöver uppges vid ansökan utan det är helt och hållet upp till dig själv hur du använder pengarna.

Betala tillbaka inom 84 månader

När det kommer till att betala tillbaka lånet så är 84 månader, eller 7 år, maxgränsen, vilket bör vara mer än nödvändigt för att betala tillbaka de mindre summor som Viiga lånar ut. Givetvis är det klokt att försöka betala tillbaka lånet så snabbt som det är möjligt för att undvika onödiga räntekostnader. Du också kan när som helst lösa lånet i förtid om du vill och kan.

Räntan på Viigas lån sätts individuellt, men du får räkna med att betala någonstans mellan 8,57 till 29,99 procent i effektiv ränta.

En engångskostnad (uppläggningsavgift) på 595 kronor tillkommer och för autogiro betalar du 19 kronor i månaden, vilket är det billigaste betalningsalternativet.

Krav för att få låna

Om du vill ta ett privatlån hos Viiga så ställer de följande grundkrav för att din ansökan ska kunna beviljas:

  • 20 år
  • Bosatt i Sverige i minst 2 år och har svenskt personnummer
  • Folkbokförd i Sverige
  • Har ett svenskt bankkonto

Du behöver också en aktiv e-postadress och BankID för att kunna signera ditt låneavtal (det går dock att få hjälp med signeringen av Viiga om du skulle sakna BankID).

När det kommer till inkomstkrav så har inte Viiga angett en viss summa, utan bedömningen av din betalningsförmåga kommer att göras efter en kreditupplysning och genomgång av din regelbundna inkomst.

Viiga uppger att de i normala fall inte behöver några extra uppgifter som anställningsavtal eller dylikt, men att det kan bli aktuellt att du måste styrka din inkomst om de märker att den deklarerade inkomsten har ändrats mycket från år till år.

Lånehandläggning redo att svara på dina frågor på vardagar

Om du har fler frågor innan du tar ett lån eller om du vill ändra något, exempelvis göra en större inbetalning eller lösa lånet under återbetalningstidens gång, så finns Viigas lånehandläggning tillgänglig via telefon och mail.

De har öppet på vardagar mellan 8 och 18 och det är också under dessa öppettider som du har möjlighet att få svar på din låneansökan och pengarna utbetalda redan under samma dag.