Hos Spargo Finans tar du privatlån utan säkerhet på upp till 150 000 kronor. Du får fast ränta och löptid i upp till tio år, med möjligheten att betala av hela lånet i förtid om du skulle vilja det. Spargo är en del av Thorn, vilket bäddar för en bra kundupplevelse och ett tryggt och säkert lån.

 

Fördelar

  • Låna upp till 150 000 kr
  • Välj löptid upp till 120 månader
  • Du kan alltid lösa lånet i förtid om du får möjlighet till det. Det kostar inget extra

Spargo Finans

Räntan sätts individuellt

När du använder ansökningstjänsten på Spargo Finans hemsida så får du först välja lånebelopp och avbetalningstid. Beroende på storlek på lånet och hur lång till du vill ha på dig att betala tillbaka pengarna, så ändras också räntespannet.

Exakt vilken ränta du får på ditt lån får du dock reda på först när du har skickat in din låneansökan och Spargo Finans tagit sitt beslut.

I vanlig ordning är det en kreditupplysning och en helhetsbedömning av dina ekonomiska förutsättningar som ligger till grund för hur låg ränta du får på ditt lån.

Den effektiva räntan hos Spargo Finans är som lägst 10,65 procent och som högst 29,99 procent. Till skillnad mot många andra långivare får du också en fast ränta hos Spargo Finans. Du vet alltså precis vad räntan är under hela återbetalningsperioden, som är mellan och 10 år.

Uppläggningsavgiften för ett lån är 595 kronor och sedan tillkommer en avgift på 19 kronor i månaden när du betalar med autogiro.

Låna till vad du vill

För dig som vill ta ett mindre lån för att finansiera ett inköp av något slag (du behöver inte specificera vad pengarna ska användas till) och har lagt upp en budget och avbetalningsplan så att du kan betala av lånet inom en rimlig tidsram, är Spargo Finans en bra långivare.

Du skickar in din låneansökan på någon minut och får svar redan inom en timme om ansökan kommer in under Spargo Finans öppettider. Väljer du att sedan att ta lånet (det är förstås helt frivilligt om du väljer att tacka ja) så har du i pengarna på kontot mellan en och två bankdagar.

Det är få långivare som kan ge svar på låneansökan lika snabbt som Spargo Finans. Detta i kombination med hur enkelt det är att ansöka, samt att du får en fast ränta, är faktorer som gör att Spargo Finans sticker ut lite och passar vissa kunder bättre än andra långivare.

För att det ska vara möjligt att beviljas ett lån genom Spargo Finans krävs att du:

Precis som med de allra flesta långivare krävs dessutom att du kan visa upp någon form av inkomst så att de är säkra på att få tillbaka sina utlånade pengar.

Kundtjänsten tillgänglig på vardagar

När det kommer till kundtjänst har Spargo Finans även här en enkel inställning. Du når kundtjänsten på vardagar genom antingen telefon eller mail. Precis som när det kommer till sina lån erbjuder Spargo Finans med andra ord inget extraordinärt på kundtjänstfronten – inga helgöppettider och ingen chatt. Men du kan vara trygg i att om du skulle ha några frågor så hjälper de dig.