SevenDay

SevenDay är ett svenskt, fristående kreditmarknadsbolag som erbjuder privatpersoner prisvärda och lättillgängliga lån och sparprodukter. Ett av lånealternativen är att ansöka om privatlån vilket innebär att du lånar helt utan säkerhet, och du kan använda pengarna till vad du själv vill. De erbjuder dessutom prisgaranti.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
3,85 %
1 - 12 år

*Räntan bestäms efter kreditprövning. Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 5,14 % beräknad på exempelränta 4,95 % och max effektivränta är 14,60 %. Återbetalningstid 1-12 år.

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 300 000kr
  • Låna till vad du vill
  • Erbjuder prisgaranti

Prisgaranti hos SevenDay

Prisgarantin innebär att SevenDay alltid matchar räntan om du blir erbjuden en lägre ränta hos en annan långivare. När du ansöker om lånet erbjuds du som minst att ansöka om 10 000 kronor och som mest 300 000 kronor, med en återbetalningsperiod på mellan 1-12 år. På deras hemsida kan du enkelt dra i reglagen gällande lånebelopp och återbetalningstid för att få en ungefärlig uppskattning om vad din totala månadskostnad blir. Räntan är individuell och sätts efter att en kreditprövning gjorts och ligger för närvarande på 3,75 % – 9,95 %. Det andra lånealternativet är billån, som du kan ansöka om både vid köp av ny bil och begagnad där du inte behöver någon säkerhet. När du ansöker om billån kan du låna upp till 200 000 kronor med en återbetalningstid på 12 år.

Samla dina lån

Du kan också ansöka om att samla dina lån hos SevenDay, något som ger dig bättre kreditvärdighet och samtidigt lägre kostnader för dina lån varje månad. Du kan alltså spara massor av pengar genom att slå ihop dina samlade smålån till ett enda privatlån. Även här erbjuder man prisgaranti och du kan snabbt fylla i vad du har för lån och kostnader idag och se vad du skulle kunna sänka dina kostnader till om du samlade dina lån hos dem.

Spara med hög ränta

Utöver dessa lånealternativ erbjuder SevenDay även hjälp med att hitta rätt sparande för dig, beroende på om du vill ha ett sparande med fria uttag eller binda sparandet för en viss tid. Oavsett vilket sparande du väljer kan du alltid ta ut din intjänade ränta varje månad, helt kostnadsfritt. Med deras hjälp kan du spara med en ränta på som högst 1,30 %. För att få ansöka om lån hos dem krävs att du är minst 20 år gammal, har en årsinkomst på 120 000 kronor, inte har något skuldsaldo samt att du är skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka. Om du har några frågor finns kundservice tillgänglig via telefon och mejl alla vardagar mellan kl. 8-18. Har du specifika frågor rörande personliga kontouppgifter uppmanas du att ringa på grund av sekretessen. SevenDay startades 2007 och har sedan dess vuxit så det knakar, och du kan lita på dem som en säker långivare.

Ansök om lån hos SevenDay