Räntefritt lån

Du har säkert hört talas om räntefria lån från olika aktörer. Detta innebär, precis som det låter, att du lånar utan ränta. I vanliga fall har ett lån en viss räntekostnad varje månad. Men det gäller inte vid denna låneform. Dock finns det en del andra saker du bör tänka på innan du tecknar på för ett lån. De är inte alltid lika förmånliga som de vid tecknandet kan verka.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Små räntefria lån ofta dyra

Har du funderat på att skaffa ett mindre lån? Många aktörer försöker locka låntagare till sig genom att erbjuda räntefria lån. Dessa lån innebär att du slipper betala månatlig ränta på de pengar du lånar. Men det betyder inte att de alltid är helt gratis då kreditbolagen ofta vill ha en viss summa för utlånandet. Var därför noga med att läsa igenom villkoren för att se vilka andra avgifter du kan bli betalningsbelastad för.

Det kan vara allt ifrån aviavgifter till uppläggningsavgifter som tillkommer. Detta kan försätta många i en ohållbar ekonomisk situation som eventuellt leder till betalningsanmärkningar. Exempel på lån som kan vara räntefria är sms-lån och lån med kort återbetalningstid. Även vissa butiker och företag kan erbjuda dig delbetalning utan ränta av varor när du handlar hos dem.