Låninformation

PayMark är en del av Thorn-koncernen, tillsammans med bland annat L’easy. När du lånar genom PayMark betyder det med andra ord att du lånar av en långivare som tillhör en stor och känd aktör med Finansinspektionen i ryggen.

Åldersgräns: 20 år
Ansök med BankID: Ja
Utbetalning: 1-3 dagar
Direktutbetalning:
Betalningsanm. ok:
Uppläggningsavgift:
Utan UC: Nej
Fakturaavgift:

Frödelar man PayMark Finans

  • Svar på din ansökan inom 1 timme – om du ansöker under öppettider
  • Utbetalning samma dag
  • Ansök med BankID

Nackdelar med PayMark Finans

  • Hög ränta
  • Höga avgifter – uppläggningsavgift och administrationsavgift

Lån utan krusiduller

Det är enkelheten och snabbheten som är PayMarks främsta styrkor som långivare. Det går snabbt att ansöka om lån och det går snabbt att beviljas och få pengarna på kontot. Det betyder dock inte att man inte bryr sig om sina kunder. Innan du fyller i din låneansökan på PayMarks hemsida rekommenderas därför att läsa igenom några av deras goda råd när det kommer till lån och ekonomi, exempelvis om hur du gör en budget och undviker onödiga extrakostnader.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Direktutbetalning

Lånevillkor hos PayMark Finans

PayMark Finans erbjuder privatlån utan säkerhet. Det innebär att du kan använda pengarna du lånar via PayMark precis hur du vill – du behöver inte specificera det när du lånar. Det enda krav PayMark Finans har på dig är att du uppfyller de krav de ställer på sina låntagare.

Om du uppfyller kraven och väljer att skicka in en ansökan om lån så kommer PayMark Finans att ta en kreditupplysning på dig. Kreditupplysningen bedöms individuellt och ligger till grund för dina räntevillkor och om du får låna så mycket pengar som du ansöker om.

Fast ränta

PayMark Finans erbjuder en fast ränta. Det betyder i praktiken att den ränta du ser på ditt avtal är den ränta du kommer att betala under hela perioden som räntan är bunden. Du vet alltså precis hur mycket du kommer att betala nästkommande månad.

Lan med lag ranta
Layer_7.png

Din ansökan är inte bindande

Den ansökan du skickar in via PayMarks hemsida, och som du signerar med ditt BankID, är inte bindande. Först när du får ditt låneavtal och väljer att signera det har du tagit ett lån från PayMark. Det innebär att du kan läsa igenom dina lånevillkor noggrant och i lugn och ro innan du väljer att fullfölja din förfrågan.

Om du har frågor om ditt låneavtal kan du kontakta PayMarks kundtjänst för rådgivning och svar på frågor.

Kundtjänst

Om du behöver rådgivning eller har frågor om PayMark Finans tjänster kan du kontakta deras kundservice via telefon eller mejl.

 • Telefon: 020-242424
 • Mejl: info@paymarkfinans.se

Öppettider PayMark Finnans kundtjänst

 • Måndag-fredag: 08-17

Omdöme

PayMark Finans erbjuder enkla lån som man kan ansöka om direkt på deras hemsida med sitt BankID. Om man ansöker under öppettider får man svar inom en timme, och man kan få sina pengar samma dag.

Trots de enkla förutsättningarna så är det värt att notera de höga avgifter PayMark Finans har när man väljer att ta ett lån. De lägger på en uppläggningsavgift som tas ut en gång och en administrationsavgift som tas ut varje månad. Deras räntespann ligger dessutom relativt högt vilket gör att ett lån från PayMark Finans kan bli ganska dyrt i slutändan.

 

Hur ansöker jag om lån hos PayMark Finans?

  • 1. Klicka på ANSÖK Nuförtiden att komma direkt till PayMarks hemsida
  • 2. Fyll i önskat lånebelopp och löptid
  • 3. Fyll i personuppgifter, bankuppgifter och signera med BankID
  • 4. Du får svar på din ansökan inom 1 timme
Ansök nu
 
 

Vanliga frågor och svar om PayMark Finans

Vad innebär fast ränta hos PayMark Finans?
Är PayMark Finans pålitliga?
Hur snabbt kan jag få mina pengar om jag lånar från PayMark Finans?
Tar PayMark Finans kreditupplysning?