PayMark Finans

Ansök om privatlån med fast ränta hos PayMark Finans. Recension, fördelar och nackdelar → Ansök med BankID och få dina pengar samma dag.

lan lag ranta

Just nu kan du inte få lån från PayMark Finans. Nedanstående text är ej uppdaterad.

PayMark Finans riktar in sig på det de kan bäst, nämligen att erbjuda mindre privatlån utan säkerhet som både kan beviljas på en timme och betalas ut redan samma dag!

Du ansöker om lån från 10 000 upp till 150 000 kronor med en löptid mellan 1 och 10 år. Givetvis kan du även betala av hela din skuld i förtid om du skulle vilja det.

Hos PayMark kan du dessutom få fast ränta, som sätts individuellt och rör sig i spannet mellan 7,42 och 29,99 procent (effektiv ränta).

Att ansöka är inte bindande, utan när du får svar kan du i lugn och ro gå igenom villkoren som erbjuds för just dig, och sedan bestämma dig för om du vill skriva på och ta lånet.

Hela ansökningen kan göras via nätet och du skriver på med ditt BankID.

Observera att det tillkommer en administrationsavgift på lånet, som är 19 kronor per månad om du använder dig av autogiro. Utöver det utgår också en uppläggningsavgift för lånet (engångskostnad) på 595 kronor.

20 år för att kunna få lån

När du ska ansöka om ett lån behöver du alltid uppfylla vissa grundkrav för att ditt lån ska kunna beviljas. PayMark Finans är inget undantag och hos dem ser kraven ut så här:

  • Du behöver vara 20 år
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år
  • Du har en inkomst
  • Ingen aktiv skuld hos Kronofogden

Om du uppfyller kraven och ansöker så kommer PayMark Finans att ta en kreditupplysning och göra individuell bedömning för att besluta om dina räntevillkor och om du får låna så mycket som du ansöker om.

Även om du skulle ha betalningsanmärkningar kan du beviljas ett lån hos PayMark Finans, under förutsättning att din nuvarande ekonomiska situation är tillräckligt stabil, exempelvis att du har en fast inkomst.

En del av Thorn

PayMark är en del av Thorn-koncernen, vilken rymmer Thorn, L’easy med flera.

När du lånar genom PayMark betyder det med andra ord att du lånar av en långivare som tillhör en stor och känd aktör med Finansinspektionen i ryggen.

Goda råd inför ditt lån på hemsidan

Det är enkelheten och snabbheten som är PayMarks främsta styrkor som långivare. Det går snabbt att ansöka om lån och det går snabbt att beviljas och få pengarna på kontot.

Det betyder dock inte att man inte bryr sig om sina kunder. Innan du fyller i din låneansökan på PayMarks hemsida rekommenderas därför att läsa igenom några av deras goda råd när det kommer till lån och ekonomi, exempelvis om hur du gör en budget och undviker onödiga extrakostnader.