OKQ8 Privatlån

OKQ8 är ett välkänt varumärke, främst kända för bensinstationer och hyrbilar. Men under företagets flagg finns också OKQ8 Bank, som är verksamma som kreditgivare och låter sina kunder teckna privatlån, försäkringar samt skaffa kreditkort med bra villkor.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
3,89 %
2-12 år

*Den uträknade månadskostnaden är ett estimat. Krediträntan sätts individuellt på basis av OKQ8 Banks bedömning av den sökandes återbetalningsförmåga. Sedvanlig kreditprövning genomförs vid samtliga låneansökningar. För närvarande uppgår krediträntan till 3,89 % - 7,89 %. Vid ett lånebelopp om 100 000 kr med fem års återbetalningstid med exempelräntan 5 % (effektiv ränta 6 % inkl aviavgift) blir det totala beloppet att betala 115 560 kr, vilket motsvarar en månadskostnad om 1 926 kr.

FÖRDELAR FÖR DIG

 • Du får en tankning värd 500 kronor
 • Ingen uppläggningsavgift
 • Utbetalning inom 2 dagar

 

Låna upp till 350 000 kronor utan uppläggningsavgift

Genom OKQ8 Privatlån kan du ta ansöka om blancolån från 20 000 till 350 000 kronor. Den effektiva räntan på lånet varierar från person till person baserat på kreditprövningen. Som lägst blir den effektiva räntan 3,89 procent och som högst ligger den på 12,33 procent.

På hemsidan är det lätt att själv räkna ut ungefär hur hög din ränta kan väntas bli, i deras lånekalkylator.

Med OKQ8 Privatlån slipper du uppläggningsavgiften (startavgiften) när du tar ett lån, vilket gör att den effektiva räntan blir lägre än hos många konkurrenter.

Nya kunder erbjuds du dessutom 500 kronor att tanka för hos OKQ8, vilket levereras som ett presentkort i brevlådan efter att ett låneavtal har tecknats.

Mer kundförmåner finns att hämta för den som också skaffar ett kreditkort hos OKQ8 Bank. Kreditkortet är utan årsavgift och ger bonus och återbäring på köp.

Krav för att kunna ansöka om lån hos OKQ8 Bank

För att kunna få ett lån hos OKQ8 Bank krävs att du:

 • Är över 20 år gammal
 • Har en årsinkomst på minst 125 000 kronor
 • Är folkbokförd i Sverige och har var det under de senaste tre åren
 • Saknar betalningsanmärkningar
 • Har tillgång till BankID

Från kort till längre återbetalningstid

När du ansöker om ett lån hos OKQ8 Privatlån så får du välja återbetalningstid på mellan 2 och 12 år.

Snabb överföring till Swedbanks utbetalningstjänst

När du blivit beviljad ett lån hos OKQ8 Bank tar det högst två dagar tills pengarna finns på bankkontot, om du har ett Swedbank-konto.

Möjlighet att samla lån

Eftersom OKQ8 Bank kan erbjuda lån till en bra ränta och inte har några övriga avgifter för lån, så kan det vara en bra idé för den som har många smålån och krediter från andra kreditgivare att samla sina lån genom att ta ett större lån genom OKQ8 Privatlån och sedan lösa de andra smålånen med de pengarna.

OKQ8 känner de flesta till på grund av deras bensinstationer och hyrbilar. Men sedan 2009 finns dessutom OKQ8 Bank, som erbjuder privatlån, försäkringar samt kreditkort med bra villkor.

Möjlighet att låna 350 000 kronor

Genom OKQ8 Privatlån tar du snabbt och enkelt ett blancolån från 20 000 och upp till 350 000 kronor. Den effektiva räntan på lånet varierar från person till person baserat på kreditprövningen. Som lägst blir den effektiva räntan 3,89 procent och som högst ligger den på 12,33 procent.

På hemsidan kan du själv räkna ut ungefär hur hög din ränta kan väntas bli, i deras lånekalkylator.

Genom ett privatlån slipper du uppläggningsavgiften (startavgiften) när du tar ett lån, vilket leder till att den effektiva räntan blir lägre än den du får hos många konkurrenter.

Nya kunder får dessutom ett presentkort på 500 kronor som kan användas för att tanka på en OKQ8 bensinstation.

Mer kundförmåner kommer med ett kreditkort som är kopplat till OKQ8 Bank. Kreditkortet är utan årsavgift och ger bonus och återbäring på köp.

Inga betalningsanmärkningar ett krav för att få lån

Om du ska ha möjlighet att få ett lån hos OKQ8 behöver du först uppfylla ett antal krav:

 • Du är 20 år fyllda
 • Tjänar 125 000 kronor om året
 • Är folkbokförd i Sverige och har var så under de senaste tre åren
 • Inte har några betalningsanmärkningar
 • Har tillgång till BankID

Från kortare till längre återbetalningstid

Återbetalningstid på mellan 2 och 12 år när du tar ett privatlån hos OKQ8.

Snabb överföring till Swedbanks utbetalningstjänst

Så fort banken har gett dig grönt ljus för din ansökan så tar det inte mer än mellan en och två dagar att få pengarna till ditt konto, under förutsättning att ditt konto är anslutet till Swedbank.

Samla lånen utan avgifter

Eftersom OKQ8 Bank kan erbjuda lån till en bra ränta och inte har några övriga avgifter för lån, så kan det vara en bra idé för den som har många smålån och krediter från andra kreditgivare att samla sina lån genom att ta ett större lån genom OKQ8 Privatlån och sedan lösa de andra smålånen med de pengarna.

Helt digital ansökningsprocess

Ansökningsprocessen är enkel och görs på OKQ8:s hemsida. På hemsidan får du fylla i en låneansökan och därefter får du välja önskat lånebelopp och löptid.

Nästa steg kräver att du svarar på några frågor om din nuvarande ekonomiska situation, exempelvis inkomst, utgifter och ifall du har några betalningsanmärkningar.

Ditt mobila BankID används sedan för att signera ansökningshandlingarna.

Efter att ansökan inkommit till banken görs en kreditprövning, vilket innebär att uppgifterna som du angett i ansökan granskas och att Upplysningscentralen gör en kreditkoll.

Om du får din låneansökan godkänd så kan du signera skuldebrevet digitalt, och när det är gjort så har du pengarna inom bara ett par dagar.

Och presentkortet på 500 kronor att tanka för då? Det kommer på posten!

Sammanfattning av fördelar med OKQ8 Privatlån

För att sammanfatta varför OKQ8 är ett bra alternativ för den som vill ta ett privatlån har vi sammanställt fem punkter:

 • Möjlighet att låna så mycket som 350 000 kronor
 • Ränta så låg som 3,89 procent
 • Upp till 12 år avbetalningstid
 • 0 kronor i uppläggningsavgift
 • 500 kronor att tanka bilen för ingår som en gåva

 

Ansök om lån hos OKQ8 Privatlån