Marginalen Bank

Marginalen Bank är en svensk medelstor bank för både privatpersoner och företag, som erbjuder lån, försäkringar, sparande samt betal- och kreditkort. Man har sedan starten i början av 90-talet vuxit sig rätt stora och har idag omkring 200 000 kunder runtom i Sverige och 350 anställda. Marginalen Bank står under Finansinspektionens uppsyn så du kan lita på dem som en trygg och säker bank.

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Lån för livets olika behov
  • Lån upp till 350 000kr utan säkerhet
  • Kort för alla livets stunder

Låna utan säkerhet

Hos Marginalen Bank kan du låna upp till 350 000 kronor i ett privatlån, helt utan säkerhet. När du ansöker om ett privatlån kan du också teckna ett låneskydd, en försäkring som betalar åt dig om det skulle vara så att du blir sjukskriven eller arbetslös och därmed förlorar din inkomst. Skulle din ekonomi tillåta dig att lösa lånet i förtid kan du göra det helt utan extra kostnad. Räntan är individuell och sätts efter att en kreditprövning registrerats i ditt namn, och löptiden för privatlånen är på mellan 1-12 år. För att ansöka om privatlån behöver du vara minst 20 år gammal, inte ha några betalningsanmärkningar och en årsinkomst på minst 120 000 kronor.

Omstartslånet

Marginalen Bank erbjuder också något som kallas för Omstartslånet, ett lån för dig som har svårt att få ett lån på grund av betalningsanmärkningar. För att ansöka om omstartslånet krävs att du är minst 25 år gammal, har löst in dina skulder hos Kronofogden eller inkasso och har en årsinkomst på minst 200 000 kronor. Vid ett omstartslån krävs också en säkerhet, såsom en bostad som du eller någon närstående äger.

Sparkonto och kreditkort hos Marginalen Bank

Marginalen Bank har samarbete med flera olika försäkringsbolag vilket innebär att du som är kund i banken kan teckna låneskydd, betalskydd, ID-stöldförsäkring och personförsäkring. Du kan också placera dina sparade pengar hos Marginalen Bank, där de flesta kontona har rörlig ränta. Med fasträntekontot kan du dock binda dina pengar till en fast ränta och på så vis räkna ut vad du har vid bindningstidens slut. Du kan också välja ett sparkonto med rörlig ränta, fria uttag och ingen bindningstid.

De erbjuder utöver detta två olika betalkort – Marginalen Traveller samt Marginalen Gold. Det förstnämnda ger dig poäng på alla dina köp som du kan lösa in i andra konsumtionssammanhang och du har 54 dagars räntefri kredit. Gold-kortet ger dig bland annat prisgaranti, två betalningsfria månader per år och en allriskförsäkring.

Kundservicen har generösa öppettider och finns tillgänglig vardagar 7-21 samt helger 9-17. Många frågor finns dock att få svar på direkt på hemsidan.

Ansök om lån hos Marginalen Bank