LetaLån

lan lag ranta

LetaLån erbjuder inte lån längre. Texten nedan är inte uppdaterad.

Vi hjälper dig att hitta ett annat lån – jämför lån och hitta ett som passar dig här.

Låna från någon av de största

En jämförelsetjänst av privatlån är aldrig bättre än de långivare man samarbetar med. Därför är det glädjande att kunna konstatera att LetaLån skickar din ansökan till de alla största. Vad sägs till exempel om Collector Bank, Swedbank, SEB, Santander Consumer Bank och Marginalen Bank? Och detta var bara fem av de 35 som finns tillgängliga.

Sannolikheten för att du ska hitta en riktigt bra långivare är med andra extremt god om du ansöker via LetaLån. Och skulle du inte vara nöjd med erbjudandena du får är det ändå ingen fara på taket – din ansökan kostar ingenting, är inte bindande det tas bara en kreditupplysning på dig!

Från smålån till långsiktiga investeringar

Oavsett vad det är du behöver låna till så hittar du det genom LetaLån. Du kan låna det lägsta beloppet 10 000 kronor om du behöver en mindre summa för att finansiera exempelvis ett möbelinköp. Eller så kan du låna upp till 600 000 kronor för en riktigt rejäl investering, exempelvis ett renoveringsprojekt.

Att du får möjlighet att betala av ditt lån från 1 och upp till 15 år betyder också att du får möjlighet att lägga upp villkoren för lånet som det passar dig.

Om du tillhör kategorin som vill göra ta ett mindre lån, upp till 30 000 kronor, så gäller följande villkor:

  • Du ska vara myndig
  • Skriven och folkbokförd i Sverige
  • Ha en inkomst på minst 100 000 kronor om året

Vill du istället ta ett större lån, på 30 000 kronor och uppåt är kraven lite högre. Förutom ovan nämnda krav gäller då dessutom att du:

  • Har en fast inkomst på 110 000 kronor om året
  • Ha varit skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader

Notera att detta är grundkraven. Ju bättre och mer stabil ekonomisk situation du har desto fler långivare kommer att ge dig låneerbjudande med bra villkor.

Få hjälp att samla dina lån

Hos LetaLån får du även möjligheten att samla lån. Om du exempelvis tidigare har tagit flera snabblån som du betalar av varje månad så har du troligen också en mycket hög räntekostnad. I värsta fall uppgår räntekostnaderna till så mycket att du får svårt att betala av det faktiska lånet.

Genom att ta ett större privatlån till lägre ränta som du sedan använder för att lösa smålånen får du istället bättre förutsättningar för att kunna bli skuldfri inom en överskådlig framtid.

LetaLån – en del av Lendo

När du använder LetaLån så kan du vara trygg med att tjänsten är tätt sammankopplad med Lendo, som är en av de mest använda och omtycka låneförmedlarna på den svenska marknaden.

Det betyder att du använder en tjänst som står under Konsumentombudsmannens och Finansinspektionens tillsyn och som låter dig ansöka om lån på ett säkert sätt.