L'easy

L’easy är ett systerföretag till den mer välkända koncernen Thorn, och en långivare som under flera år erbjudit privatlån till många svenska kunder. L’easy erbjuder privatlån utan säkerhet där du alltså inte behöver motivera vad du behöver lånet till. De erbjuder även smidiga avbetalningslösningar på köp av datorer, mobiltelefoner och vitvaror.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
9,9 %
1 - 6 år

*Månadsbeloppet är ett exempel beräknat på 72 månaders återbetalningstid, årsränta på 9,90%, uppläggningsavgift på 495,- och autogirobetalning. Kreditbelopp: 50 000,-. Effektiv ränta: 11,52% (2014-01-01). Totalt belopp att betala: 68 413,-. Räntan är rörlig.

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 50 000kr
  • Låna till vad du vill
  • Bestäm månadsbelopp att återbetala

Låna till fast ränta

Hos L’easy lånar du mellan 10 000 till 50 000 kronor på en löptid mellan 12 och 84 månader, och du bestämmer själv hur lång löptid du vill ha på lånet. Du får fast ränta som ligger på mellan 9,84 % och 21,60 % och som låntagare bestämmer du själv hur mycket du vill betala tillbaka månadsvis, beroende på längden på avtalet och den summa du lånat.

Räntan sätts alltid individuellt utifrån varje kunds ekonomiska situation. Privatlån är den enda typen av lån som man erbjuder, så du kan alltså inte ansöka om billån eller bolån, även om du givetvis kan använda pengarna även till detta, men kom ihåg att det då är utan säkerhet.

Enkel lånetjänst

L’easy erbjuder alltså en mycket enkel lånetjänst, om än med ett något mindre maxbelopp för privatlån än många konkurrenter, men det innebär också att många som ansöker om lån blir godkända vilket har gjort dem till en populär aktör som hjälpt många med lån. All ansökan sker snabbt och enkelt via ett formulär online där L’easy sedan genomför en kreditupplysning på dig.

Därefter får du inom kort ett besked om huruvida din låneansökan beviljas eller ej, och blir du godkänd för lån får du snabbt in lånebeloppet på ditt konto, vilket gör dem till ett bra val om du snabbt behöver låna pengar. Dessutom ser du också på en gång hur stora dina månadskostnader blir för lånet. Ditt lån kan betalas tillbaka med autogiro.

Produktfinansiering

Via L’easy hittar du även ett stort utbud och bra erbjudanden på hemelektronik, vitvaror och hushållsartiklar, som du finansierar antingen genom att betala hela varan på en gång eller genom delbetalning som erbjuds av L’easy.

Vad erbjuder L’easy?

L’easy erbjuder privatlån utan säkerhet på upp till 50 000 kronor, samt delbetalningslösningar för datorer, kameror, mobiltelefoner, vitvaror med mera.

Du handlar och ansöker om lån direkt via deras hemsida och väljer löptid på upp till 7 år.

Räntor och avgifter

L’easy erbjuder fast ränta på sitt privatlån och vad just du får för ränta bestäms efter kreditkollen. Räntan som erbjuds på lånet är mellan 9,84 % och 21,60 %, vilket innebär en maximal effektiv ränta på 29,90 %. För lånet utgår en administrationsavgift varje månad på 39 kronor, eller 19 kronor om du väljer att betala med autogiro. Uppläggningsavgiften är 595 kronor.

Låt kundservice ringa upp dig

På hemsidan hittar du svar på vanliga frågor, samt kan fylla i ett formulär för att bli uppringd av kundservice. Om du föredrar att ringa till dem själv eller maila så går det också bra.

Villkor för lån hos L’easy

När du lånar hos L’easy görs en individuell kreditprövning för att bedöma om du kan beviljas lånet och till vilken ränta. Grundkraven som krävs för att få låna är att du är:

  • 20 år fyllda
  • Saknar betalningsanmärkning

Sammanfattning

L’easy är långivaren för dig som snabbt och enkelt vill ansöka om ett lån på upp till 50 000 kronor som du kan använda till vad du vill. De erbjuder även finansieringslösningar för produkter inom hemelektronik, vitvaror och hushållsartiklar.

I och med att det högsta lånebeloppet som erbjuds är relativt lågt och kraven för att få låna inte är särskilt högt ställda, så kan L’easy vara ett bra alternativ för dig som har svårt att få lån på annat håll.

Ansök om lån hos L'easy