L'easy

L’easy är ett systerföretag till den mer välkända koncernen Thorn, och en långivare som under flera år erbjudit privatlån till många svenska kunder. L’easy erbjuder privatlån utan säkerhet där du alltså inte behöver motivera vad du behöver lånet till.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
9,9 %
1 - 6 år

*Månadsbeloppet är ett exempel beräknat på 72 månaders återbetalningstid, årsränta på 9,90%, uppläggningsavgift på 495,- och autogirobetalning. Kreditbelopp: 50 000,-. Effektiv ränta: 11,52% (2014-01-01). Totalt belopp att betala: 68 413,-. Räntan är rörlig.

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 50 000kr
  • Låna till vad du vill
  • Bestäm månadsbelopp att återbetala

Ränta från 9,9% – 21,6%

Hos L’easy lånar du mellan 5 000-50 000 kronor på en löptid mellan 12 och 72 månader, och du bestämmer själv hur lång löptid du vill ha på lånet. Räntan är rörlig och ligger på mellan 9,9 % och 21,6 % och som låntagare bestämmer du själv hur mycket du vill betala tillbaka månadsvis, beroende på längden på avtalet och den summa du lånat. Räntan sätts alltid individuellt utifrån varje kunds ekonomiska situation. Privatlån är den enda typen av tjänst man erbjuder, så du kan alltså inte ansöka om billån eller bolån, även om du givetvis kan använda pengarna även till detta, men kom ihåg att det då är utan säkerhet.

Enkel lånetjänst

L’easy erbjuder alltså en mycket enkel lånetjänst, om än med ett något mindre maxbelopp för privatlån än många konkurrenter, men det innebär också att många som ansöker om lån blir godkända vilket har gjort dem till en populär aktör som hjälpt många med lån. All ansökan sker snabbt och enkelt via ett formulär online där L’easy sedan genomför en kreditupplysning på dig. Därefter får du inom kort ett besked om huruvida din låneansökan beviljas eller ej, och blir du godkänd för lån får du snabbt in lånebeloppet på ditt konto, vilket gör dem till ett bra val om du snabbt behöver låna pengar. Dessutom ser du också på en gång hur stora dina månadskostnader blir för lånet. Ditt lån kan betalas tillbaka med autogiro.

Lånevillkor L’easy

För många är L’easy en ganska välkänd aktör dit många kunder vänt sig genom åren, så du kan vara säker när det kommer till tryggheten. För att få ansöka om ett lån krävs att du är svensk medborgare, är minst 21 år gammal, har en fast inkomst och inte har några betalningsanmärkningar. Som låntagare har du även möjlighet att ingå avtal om ränte- eller betalningsfria månader, vilket ger dig två betalningsfria månader under löptiden – dessa två betalningsfria månader får dock inte inträffa under samma kalenderår. Dessutom tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kronor.

Kundservicen på L’easy är bra och du når dem snabbt och enkelt antingen via mejl eller telefon. Kundtjänsten håller öppet måndag-fredag mellan 8-18 samt lördagar 10-16, söndagar är det stängt.”

Ansök om lån hos L'easy