Hos Lånemarknaden kan du helt utan kostnad jämföra låneerbjudande från några av de 40 olika banker och långivare som är samarbetspartners. Chansen att du ska hitta en långivare som kan ge dig de allra bästa villkoren är med andra ord mycket goda om du letar lån via Lånemarknaden.

 

Fördelar

  • Få låneförslag från flera långivare
  • Jämför gratis - ej bindande
  • Tryggt och säkert

Lånemarknaden

Privatlån eller samlingslån

Det är inga konstigheter att använda ansökningstjänsten på Lånemarknad – här är det privatlån utan säkerhet som gäller och du lånar från 5000 upp till 600 000 kronor. Det är också ett privatlån du tar när du ska samla dina dyra smålån.

Genom att använda Lånemarknad hittar du den långivare som kan ge dig lägst ränta. Lånet använder du sedan för att betala av dina smålån och krediter direkt. Sedan betalar du av samlingslånet i upp till 15 år. Om du vill betala av mer eller lösa hela ditt lån i förtid går även det alldeles utmärkt.

Möjlighet till lån även för pensionärer

Eftersom Lånemarknad samarbetar med hela 40 långivare (bland dem stora och välkända aktörer som Ikano Bank, Ica Banken, Forex Bank, Bluestep, Bank Norwegian, Swedbank och SEB), så betyder det att chansen att hitta en långivare som godkänner mindre eller större lån är god i princip oavsett hur din livssituation ser ut. Givetvis finns det dock några grundkrav som måste uppfyllas:

  • Du måste vara 18 år fyllda
  • Ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden (från arbete eller pension)
  • Inte ha någon skuld hos Kronofogden

Om du har en medsökande på ditt lån ökar möjligheterna ytterligare att bli beviljad det lånebelopp som du vill ha och dessutom till lägre räntevillkor.

För dig som har betalningsanmärkningar är det svårare att beviljas ett lån, då många av de långivare som samarbetar med Lånemarknaden har som krav att den som beviljas ett lån ska vara utan betalningsanmärkningar.

Det finns dock långivare som godkänner lån även om det finns betalningsanmärkningar, såvida de nu är betalda och du har en ordnad ekonomi i övrigt.

Att ansöka genom Lånemarknaden är gratis och utan förbindelser, så det skadar inte att skicka iväg en ansökan för att se vad som kan erbjudas dig!

En del av Advisa

Lånemarknad ägs av den redan kända och etablerade låneförmedlaren Advisa. För dig som kund innebär det att du kan vara trygg med att du använder en tjänst som har många nöjda kunder (Advisa har mycket högt kundbetyg på Trustpilot) och mångårig erfarenhet i branschen.

Om du behöver hjälp av kundservice från Lånemarknad är det således Advisa som du kommer till när du ringer upp. Där får du hjälp med din ansökan och information om hur det går med din pågående ansökan. Kundtjänsten har öppet veckans alla dagar.