Låna 50000

Att låna 50000 kr kräver att du som kund uppfyller en del krav hos långivaren. Många lånar endast ut pengar om kunden kan uppvisa en stabil förvärvsinkomst, oftast omkring 120000 kr/år och att kunden är fri från betalningsanmärkningar. Det finns även företag som medger ett lån trots att kunden sedan tidigare har betalningsanmärkningar, så detta behöver inte stänga dörren till att få låna.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Hitta bästa räntan

Väljer du ett lån med en effektiv ränta på omkring 6 % kommer du att få en månadskostnad på runt 1500 kr när du väljer en återbetalningsperiod på 3 år. Ņterbetalningsperioder kan variera starkt och många långivare erbjuder sina kunder en återbetalningsplan på mellan 1 -12 år. Ju längre period du som kund väljer att återbetala ditt lån på, desto högre blir räntekostnaderna. Som konsument kan man påverka en del av räntan innan man tecknar sig för ett privatlån på 50000 kr utan säkerhet. Gör gärna jämförelser för att se vem som kan erbjuda den bästa räntan. Har du nyligen köpt ett hus som kräver renovering eller planerar du kanske att anlägga en pool kan givetvis ett privatlån på 50000 kr vara en lösning för att täcka utgifterna. Tänk på att utgifter för att lägga upp lånet och att eventuellt lägga om lånet kan tillkomma.