Låna 40000

Om du plötsligt står inför en situation där ditt egna kapital inte räcker till och du kalkylerar med att du behöver låna 40000 kr är det några saker som du bör känna till samt uppfylla. Var noga med att ta reda på vilken räntesats som gäller hos den långivare som du vill använda. Det kan löna sig att kontrollera räntesatser hos flera långivare innan man tar beslut om vart man vill låna pengarna.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Fast månadsinkomst vid privatlån

Långivaren vill att kunden ska kunna visa upp en fast månadsinkomst, och summan för godkänd månadsinkomst kan variera mellan de olika utlåningsföretagen. För att få teckna ett privatlån utan säkerhet finns det ibland åldersgränser med både minimiålder och maximiålder att ta hänsyn till. Har du länge drömt att göra en lång resa kan du komma långt bort i välden på ett lån värt 40000 kr. Tänk på att läsa långivarens villkor innan du tecknar lånet och undvik på så sätt oväntade utgifter. Den effektiva räntan för ett privatlån utan säkerhet ligger mellan 5 – 30 % och därtill kan avgifter för administration, återbetalningssätt och upplägg av lån tillkomma. Be långivaren om en skriftlig kalkyl på ditt lån och kom överens om vilken period som lånet ska återbetalas under.