Låna 350000

Om du helt plötsligt vill sadla om i din karriär kanske du behöver göra en del investeringar för att uppnå karriärsbytet. Funderar du på att öppna en skönhetssalong eller något annat kan ett privatlån utan säkerhet på 350 000 kr vara ett sätt att förverkliga karriärskiftet på. Om du räknar med att din nya karriär ska generera en stabil avkastning kanske du har möjlighet att välja ett privatlån med en återbetalningsperiod på mindre än 5 år.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Spar tusentals kronor genom lägre ränta

Välj också en räntesats som passar för dina förutsättningar och för att få lånet beviljat kräver många långivare att du som kund kan påvisa en stabil årsinkomst. Kundens möjligheter att påverka den slutliga lånesumman beror på antalet återbetalningsmånader samt vilken effektiv ränta som långivaren och låntagaren kommer överens om. Det går att spara tusentals kronor i räntekostnader bara genom att välja en av de lägre räntorna tillsammans med kort avbetalningsperiod. Kostnadsmedvetna kunder kan spara tiotusentals kronor enbart genom noggrann undersökning av lånevillkor, ränteerbjudanden och återbetalningsperioder. Ett lån på 350 000 kr som lånas utan säkerhet blir alltid dyrare än ett huslån. Under en tioårsperiod blir månadskostnaden för lånet från ca 3700 kr och uppåt.