Låna 35000

Istället för att flytta till en ny bostad kan en mindre renovering eller ombyggnation göra din nuvarande bostad mer funktionsduglig och ändamålsanpassad. Ibland har vi inte den summa pengar som krävs för exempelvis en ombyggnation och då kan du behöva låna 35000 kr hos banken eller hos ett försäkringsföretag. Det finns många exempel på hur saker och ting i livet plötsligt ändras och ett behov av ekonomiskt tillskott kan uppstå.

 

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Välj avbetalningsplan för ditt privatlån

Ta gärna reda på vilka företag som är villiga att låna ut 35000 kr till dig beroende på din ålder, årsinkomst och eventuella tidigare betalningsanmärkningar. Räntesatser, uppläggningsavgifter för lånet samt eventuella kostnader förenade med månadsvis avbetalning är faktorer som du som lånekund bör ta reda på innan du tecknar ett privatlån på 35000 kr utan säkerhet. Fördelen med många låneupplägg är att det går att välja avbetalningsplan vilket medför att du på förhand får veta hur mycket du ska betala varje månad. Vill du betala 500 kr eller 1000 kr per månad för ditt lån? Ja, det är upp till dig och det går att påverka räntekostnaderna genom att välja den återbetalningsperiod som passar din ekonomi bäst. Vid val av lång återbetalning kan i vissa fall räntekostnaderna överstiga det initiala lånebeloppet.