Låna 30000

Att ta ett privatlån på 30000 kr kommer att medföra en ökad månadskostnad för dig som låntagare när du börjar betala tillbaka lånet. Du har möjlighet att själv till viss del styra månadskostnaden beroende på om du väljer en lång eller kort avbetalningsperiod. Vissa långivare erbjuder sina kunder 15 år att betala tillbaka lånet på vilket medför lägre månadsavgift men som oundvikligen ger en högre sammanlagd lånekostnad.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Minimigräns för privatlån?

Behöver du investera i två nya komfortabla och ergonomiska sängar kan ett privatlån på 30000 kr täcka denna utgift. Ett lån på den tidigare nämnda summan kan även fungera till att täcka flera små oförutsedda utgifter som uppkommit samtidigt såsom tandläkarräkning, inköp av nya däck till bilen och införskaffande av nya vinterkläder till barnen. Det finns flera kreditföretag och långivare som inte accepterar att kunden har betalningsanmärkningar sedan tidigare medan några långivare accepterar betalningsanmärkningar. För att uppfylla lånekraven krävs det ibland bevis på kundens sammanlagda årsinkomst. Minimigränsen på godkänd årsinkomst för ett privatlån på 30000 kr varierar från ingen alls, till 100000 – 200000 kr. Hör med långivaren om det medföljer några extra fasta månadskostnader för lånet. Ibland tillkommer det en återbetalningsavgift som faktureras varje månad och denna kostnad medför att den totala kostnaden för lånet stiger.