Låna 250000 kr

Titta noga igenom de olika lånevillkoren innan du bestämmer dig för ett privatlån på 250 000 kr utan säkerhet. Alla pengar som lånas ska betalas tillbaka inklusive ränta och eventuella andra kostnader som lånet medför. Vill du bygga till ditt hus, kanske köpa en husvagn, en ny bil eller bege dig av på en drömresa och hälsa på släktingar på andra sidan jordklotet kan 200 000 kr täcka dessa kostnader.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Vad passar din privatekonomi?

Väljer du en avbetalningsperiod på 5 år kan den totala lånesumman variera väldigt mycket beroende på vilken långivare du väljer. Det kan till exempel bli 26000 kr billigare om du väljer en ränta på 5,2 % jämfört med om du tecknar ett privatlån utan säkerhet med en effektiv ränta på 8,4 %. Ibland är det dock inte möjligt att välja den billigaste räntesatsen eftersom långivaren kan ha krav som kunden inte uppfyller. Tänk på att många banker, försäkringsbolag och andra långivare vill att kunden ska kunna påvisa en fast förvärvsinkomst, och den ska i vissa fall motsvara den tilltänkta lånesumman på 250 000 kr eller i andra fall vara högre. Några företag erbjuder sina kunder en amorteringsfri period men inte alla. Ta reda på vad som passar din privatekonomi bäst innan du tecknar ett låneavtal.