Låna 25000 kr

Många banker, försäkringsbolag och andra företag inom lånesektorn erbjuder sina kunder att låna 25000 kr utan säkerhet. För att banken ska känna sig trygg med att få tillbaka den utlånade summan erbjuds kunder lånet till en något högre ränta. Ett privatlån på den summan kan ha en effektiv ränta från strax under 4 % till strax över 30 % beroende på vem du som kund väljer att anlita.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Inkomstkrav i vissa fall

Kanske har du länge drömt om ett eget ute-spa och vill infria dina drömmar genom att låna 25 000 kr. Tänk på att vissa utlånare kräver att du som kund tjänar ett visst belopp varje år och några företag kräver också att du har ett vanligt bankkonto hos dem. Skulle du välja en avbetalningsplan på 3 år för ditt lån på 25000 kr kommer din månadskostnad att ligga på mellan 700 – 1100 kr beroende på vilken räntesats du tecknar lånet på. Ju längre avbetalningsperiod du väljer, desto lägre blir månadskostnaden för ditt lån men i gengäld blir den slutliga kostnaden för ditt lån dyrare vilket beror på dyrare räntekostnader. Långivare ges oftast valmöjligheten att betala av lånet via autogiro eller via avi, och båda betalningssätten kan medföra att en fast månadskostnad tillkommer.