Låna 25 000

Många banker, försäkringsbolag och andra företag inom lånesektorn erbjuder sina kunder att låna 25000 kr utan säkerhet. För att banken ska känna sig trygg med att få tillbaka den utlånade summan erbjuds kunder lånet till en något högre ränta. Ett privatlån på den summan kan ha en effektiv ränta från strax under 4 % till strax över 30 % beroende på vem du som kund väljer att anlita.

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna upp till 600 000 kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Jämför de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 2,95 % – snabba svar!

Inkomstkrav i vissa fall

Kanske har du länge drömt om ett eget ute-spa och vill infria dina drömmar genom att låna 25 000 kr. Tänk på att vissa utlånare kräver att du som kund tjänar ett visst belopp varje år och några företag kräver också att du har ett vanligt bankkonto hos dem. Skulle du välja en avbetalningsplan på 3 år för ditt lån på 25000 kr kommer din månadskostnad att ligga på mellan 700 – 1100 kr beroende på vilken räntesats du tecknar lånet på. Ju längre avbetalningsperiod du väljer, desto lägre blir månadskostnaden för ditt lån men i gengäld blir den slutliga kostnaden för ditt lån dyrare vilket beror på dyrare räntekostnader. Långivare ges oftast valmöjligheten att betala av lånet via autogiro eller via avi, och båda betalningssätten kan medföra att en fast månadskostnad tillkommer.

Vanliga frågor och svar

✅ Hur hittar jag långivaren med lägst ränta?

Genom att använda sökfunktionen på Lånlågränta.se hittar du de låneförmedlare som hjälper dig att jämföra banker och andra låneinstitut. Det finns många långivare som lånar ut 25 000 kronor till bra ränta.

✅ Kan jag låna 25 000 kronor utan uc?

Ja, det finns långivare som erbjuder lån på 25 000 kronor utan UC. I många fall handlar det om långivare som erbjuder snabblån med höga avgifter och räntor. Det finns dock möjligheter att låna utan UC även till bra villkor, så välj inte första bästa långivare utan se till att jämföra alternativen.

✅ Kan jag låna 25 000 kronor utan inkomst?

Även om många långivare har en fast inkomst som grundkrav för att du ska beviljas lån så finns det gott om alternativ. I många fall är långivaren intresserad av din ekonomi som helhet och så länge du bedöms ha god betalningsförmåga kan du beviljas lån trots att du saknar inkomst.

✅ Kan jag låna 25 000 kronor utan fast anställning?

Anställningsformen är ofta inte det viktigaste för långivaren när de avgör om de ska låna ut pengar till dig. Om du har en god kreditvärdighet, regelbunden inkomst och bra ekonomi i övrigt kan du mycket väl beviljas ett lån på 25 000 kronor.

✅ Hur lång är återbetalningstiden för ett lån på 25 000 kronor?

Det beror på. Ofta är långivarna flexibla med återbetalningstiden och godkänner flera års avbetalning. Men i sammanhanget är 25 000 kronor en ganska liten summa och det blir ett dyrt lån i slutändan om du betalar av ett så litet lån i flera år.

✅ Kan jag låna 25 000 kronor hos min bank?

Ja, de flesta banker låter dig ta ett privatlån utan säkerhet på 25 000 kronor så länge du uppfyller kraven för att få låna. Det är dock en bra idé att använda en låneförmedlartjänst och jämföra olika långivare. I många fall erbjuder andra långivare bättre ränta på lån än vad din bank gör.