Låna 20000 kr

Att låna 20000 kronor innebär att du som konsument och låntagare måste göra en del val innan du har pengarna i handen. En avbetalningsplan av lånet ligger mellan 1 -15 år och ju längre tid du väljer att betala tillbaka ditt lån på, desto högre blir räntan. Ett privatlån på just den summan har en räntesats på ungefär 5-6 % om du väljer att betala tillbaka lånet under en 5-årsperiod vilket ger dig en ungefärlig kostnad på ca 400 kr per månad vilket inkluderar både ränta och amortering.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Betala tillbaka snabbare

Vill du däremot bli av med ditt lån snabbare kan du välja att betala tillbaka det under ett år. Din månadskostnad kommer då att hamna på omkring 1700 – 2100 kr per månad, men då är lånet tillbakabetalt efter ett år. Känn efter vad som känns bäst för din ekonomi. Det finns möjlighet att låna 20000 kr utan säkerhet hos många banker, försäkringsbolag och andra företag som bedriver denna typ av service. Vad som bör tas i beaktning är att ett privatlån som getts utan säkerhet oftast omfattar högre räntesats än ett lån som tagits mot säkerhet. Ett lån på tjugo tusen kronor täcker oftast inköp av nya vitvaror, en härlig semesterresa som du länge drömt om eller ett modernt hemmabiosystem som hela familjen uppskattar.