Låna 150000 kr

Att låna 150 000 kr utan säkerhet ställer krav på dig som låntagare. Räkna noga igenom din privatekonomi innan du tecknar ett lån och försäkra dig om att du kommer att klara av att betala av lånet under den angivna tiden. Alla får vi någon gång oväntade utgifter, och ibland kan ett lån vara en utväg att lösa ett ekonomiskt problem.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Räntekostnaderna stiger gradvis

De pengar som du lånar ska alltid betalas tillbaka och utöver den lånade summan tillkommer ränteavgifter och eventuellt andra utgifter som ingår som standard hos långivaren. 150 000 kr räcker till många småutgifter så som tandläkarräkning, ny säng, semesterresa, renovering men det räcker även till en ny mindre bil eller en bättre begagnad familjebil. Användningsområdena är många precis som alla de räntesatser som finns att välja bland. Det är mest fördelaktigt att betala av lånet på så kort tid som möjligt. Räntekostnaderna stiger gradvis, och ibland markant för varje år som du väljer att lägga till i din avbetalningsplan. Ett lån med 6 % ränta kan till exempel öka med 20 000 kr i enbart räntekostnader om du väljer en avbetalningsperiod på 10 år istället för 5 år. Räkna noga och tänk efter före du tar ett så stort lån.