Låna 10000

När du som privatperson blir tvungen att ta ett privatlån på 10000 kr är det viktigt att du sätter dig in i de lagar och regler som gäller hos den långivare som du tänker använda. Titta gärna runt och se vilken långivare som passar dina behov och förutsättningar bäst. Är du intresserad av att teckna ett privatlån på den summan men utan säkerhet bör du vara medveten om att du kommer att få betala högre räntor jämfört med ett lån med säkerhet.

 

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-600 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Hög räntesats

Räntesatsen kan ibland hamna på omkring 20 % och ibland mer. Att låna 10000 kr medför ibland en ytterligare kostnad i form av en uppläggningsavgift från strax under 400 kr och uppåt. Denna avgift ska du inte betala tillbaka utan det är endast räntan och lånet som du som långivare behöver återbetala. Att låna 10000 kr som ett privatlån kan vara en snabb lösning på en ekonomisk situation som oväntat uppkommit. Kanske behöver du göra en reparation på bilen eller köpa ny kyl och frys som plötsligt och oväntat har gått sönder? Ņterbetalningsvillkoren för ett privatlån ligger på mellan 1 och 15 år beroende på vad du och långivaren kommer överens om.