Klicklån

Klicklån är en svensk långivare som ägs av det större leasingföretaget Thorn. Tanken är att erbjuda snabba kontantlån under ansvarsfulla förhållanden, och man lägger stor vikt vid att du som ansöker om ett lån aldrig ska behöva hamna i en ekonomisk situation som blir instabil. Lånen som erbjuds är på mellan 5 000 – 40 000 kronor.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
9,9 %
1 - 6 år

*Månadsbeloppet är ett exempel beräknat på 72 månaders återbetalningstid, årsränta på 9,90%, uppläggningsavgift på 495:- och autogirobetalning. Kreditbelopp: 40 000:-. Effektiv ränta: 11,82% (2014-01-01). Totalt belopp att betala: 55 146:-. Räntan är rörlig. Administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 40 000kr
  • Få svar direkt
  • Du behöver ingen säkerhet

Klicklån med ränta från 9,90% – 21,60%

Löptid på mellan 1-6 år, en löptid du själv väljer och du kan givetvis betala lånet i förtid om din ekonomi tillåter, helt utan extra kostnader. Räntan ligger på mellan 9,90 % – 21,60 %, och räntan sätts alltid individuellt utifrån varje enskild kreditprövning. När du ansöker om ett privatlån hos Klicklån kan du vara trygg med att endast en kreditprövning registreras i ditt namn, och det försämrar alltså inte din kreditvärdighet. Det kan hända att de behöver ställa fler frågor till dig utöver de fällt du fyllt i på din ansökan för att kunna få en så bra bild av din privatekonomi som möjligt. Det kan till exempel vara vilken form av försörjning du har samt hur stora dina utgifter är för boendet.

Snabba och enkla lån

Eftersom du ansöker om ett privatlån lånar du helt utan säkerhet och du behöver inte uppge vad ditt syfte med de lånade pengarna är. Klicklån etablerade sig 2014 men har på kort tid lyckats locka åt sig flera kunder, mycket tack vare de snabba och enkla lånen och att moderföretaget Thorn har lång erfarenhet i branschen. Det gör dem också till en trygg långivare och fokus ligger på att du aldrig ska hamna i ekonomiska svårigheter när du tar ett lån.  All ansökan hos Klicklån sker snabbt och bekvämt direkt online via ett formulär. Du fyller på en gång i hur mycket du vill låna och hur lång löptid du vill ha, och får samtidigt en uppskattad månadskostnad utifrån dina val och den ränta som råder men din exakta månadskostnad kommer först efter kreditprövningen.

All signering av skuldebrev sker elektroniskt, vilket gör att du kan räkna med snabba utbetalningar, ofta även samma dag om signeringen sker innan klockan 11. För att ansöka om ett lån hos Klicklån krävs att du är minst 21 år gammal och blir godkänd vid en vanlig kreditprövning. Du kan alltså inte ha några innestående skulder till Kronofogden, men det finns heller inga krav på fast inkomst eller anställning. Vill du komma i kontakt med kundservice går det bra att antingen ringa eller mejla till dem.

Ansök om lån hos Klicklån