Icabanken

lan lag ranta

När matbutikskedjan ICA lanserade ICA Banken 2001 så var det nog många som höjde på ögonbrynen. Målet redan då var att göra livet enklare för de egna ICA kunderna och de är något som ICA Banken verkligen lyckats med. Idag har de över 600 000 medlemmar och de pekar stadigt uppåt för banken. Genom ICA Banken kan du öppna olika konton, ansöka om kreditkort, ta ett privatlån med bra villkor, fondspara eller välja en av ett flertal olika försäkringar.

Tre fördelar med ICA Banken:

Flera olika produkter som exempelvis privatlån, kreditkort och försäkringar
Bra villkor och konkurrenskraftig ränta
Enkel hemsida som gör det lätt att hitta information om priser, avgifter och villkor

ICA Banken privatlån

Att ta ett privatlån blir vanligare och vanligare idag. Privatlånet går att använda till vad som helst, från att bekosta lyxiga resor till att täcka oväntade utgifter och kostnader. ICA Banken erbjuder privatlån utan säkerhet med fördelaktiga villkor och bra ränta. Du kan låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor och välja en lånetid på mellan 3 och 12 år. Den nominella räntan ligger på 3,70 % till 10,95 %. Det tillkommer ingen uppläggningsavgift men det finns en avgift för pappersavi. Denna avgift ligger på 25 kronor men du kan enkelt bli av med den genom att välja autogiro.

Det är enkelt att ansöka om ett lån genom ICA Banken. På Icabanken.se finns det smidiga formulär där du anger lånebelopp och lånetid. För att överhuvudtaget kunna skicka en ansökan måste du intyga att du är över 18 år gammal, har en fast inkomst och att du inte har några betalningsanmärkningar. Du måste även ange din genomsnittliga månadsinkomst på formuläret. ICA Banken erbjuder möjligheten att ange en medsökande till lånet. När två personer söker lånet så ökar sannolikheten att lånet blir beviljat.

ICA Banken ränta

När du väl har skickat in din låneansökan så utför ICA Banken en kreditkontroll genom ett kreditupplysningsföretag. De får då information om din ekonomiska situation och ifall du har betalningsanmärkningar eller ett skuldkonto hos Kronofogden. När ICA Banken väl har fått all denna information så skickar de ett låneerbjudande till dig. Räntan sätts baserat på information från kreditupplysningen samt hur mycket du vill låna och hur lång lånetid du valt.

ICA Banken låneskydd

ICA Banken erbjuder även möjlighet att försäkra sitt lån med ett låneskydd. Detta skydd hjälper dig betala ditt lån om du skulle bli av med din inkomst. Månadspremien för låneskyddet är baserat på hur stort lån du har tagit och vill kunna täcka. Genom låneskyddet kan du se till att ditt lån alltid betalas av, även om något skulle hända med din inkomst.

ICA Banken kreditkort

Genom Icabanken.se kan du även ansöka om deras kreditkort. De erbjuder flera olika kort med kredit, både rena kreditkort samt ICA kort med kredit. Räntan på dessa kort ser olika ut och ligger på 8,70 % för kreditkortet och 9,95 % för ICA kortet. Kreditkortet ger dig 60 dagars räntefri kredit och har en kortavgift på 27 kronor per månad.

ICA Banken försäkringar

Du hittar inte bara låneskydd hos ICA Banken. Du kan hitta bilförsäkring, hemförsäkring, reseförsäkring samt andra försäkringar inne på hemsidan. Det är alltid bra att vara försäkrad och ICA Banken erbjuder bra premier på sina försäkringar.