Freedom Finance

Freedom Finance är en av landets ledande låneförmedlare och förmedlar lån på upp till 500 000kr till privatpersoner från flera av Sveriges ledande låneinstitut och banker. När du gör en låneansökan får du ett flertal olika lånerbjudanden inom 24h.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
2,95 %
1 - 15 år

*Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 500 000kr
  • Få svar inom 24 timmar
  • En låneansökan - få flera erbjudanden

Låna upp till 500 000kr

Som aktör är Freedom Finance helt fristående och tar fram helt oberoende låneerbjudanden från 20-talet olika samarbetspartners, som till exempel Bluestep, Marginalen Bank, Forex Bank, Santander och Wasa Kredit. De erbjuder privatlån, bolån, billån och hjälp med att samla dina lån och krediter till ett och samma lån.
Vill du ansöka om privatlån kan du göra det helt utan säkerhet och det krävs inte att du talar om vad du ska använda dina pengar till. Du kan låna upp till 500 000 kronor med en återbetalningstid på 1-15 år, en löptid som du själv väljer. Efter att du gjort din ansökan görs en kreditupplysning på dig och därefter blir du kontaktad med olika erbjudanden. Det sker oftast inom 24 timmar och utifrån de erbjudanden du får väljer du själv vilket du vill ha, antingen det med lägst ränta eller det som passar dig bäst.

Ansök om låneskydd

Räntan sätts individuellt utifrån den information om dig som gavs vid kreditprövningen. Du kan i samma veva ansöka om låneskydd vilket fungerar som en försäkring som betalar lånet åt dig om du skulle bli ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven. Att ansöka om låneskydd påverkar självklart inte din kreditbedömning. Vad gäller billån och bolån ges du en lite lägre ränta eftersom du kan använda bilen eller bostaden som säkerhet för lånet. Oavsett vilken lån du ansöker om finns det inga bindningskrav förrän du själv valt ett lån och signerat skuldebrevet. Därefter betalas också pengarna ut vilket tar ungefär 2-5 bankdagar, beroende på vilken långivare det är. Du kan också få hjälp med att samla dina lån och krediter med Freedom Finance, till ett privatlån med förmånligare villkor och bättre räntor.

Freedom Finance – villkor

Villkoren för att få ansöka om lån hos Freedom Finance är att du ska vara minst 18 år gammal, ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor, ha en fast bostad i Sverige och inte ha några innestående skulder hos Kronofogden. De samarbetar dock med några långivare som kan godkänna ett lån trots att du har betalningsanmärkningar. Bolaget har funnits i 17 år och genom åren hjälpt många privatpersoner och du kan lita på dem som ett tryggt företag. Vill du komma i kontakt med kundservice nås de på telefon eller mejl.

Ansök om lån hos Freedom Finance