Freedom Finance

Freedom Finance är en av landets ledande låneförmedlare och förmedlar lån på upp till 600 000kr till privatpersoner från flera av Sveriges ledande låneinstitut och banker. När du gör en låneansökan får du ett flertal olika låneerbjudanden inom 24 timmar.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
2,95 %
1 - 15 år

*Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 500 000kr
  • Få svar inom 24 timmar
  • En låneansökan - få flera erbjudanden

Låna upp till 600 000kr

Freedom Finance är idag en del av Zmarta, och erbjuder möjligheten att ansöka om lån hos fler än 30 olika samarbetspartners, som till exempel Bluestep, Marginalen Bank, Forex Bank, Santander och Wasa Kredit. De erbjuder privatlån, billån och hjälp med att samla dina lån och krediter till ett och samma lån.

Vill du ansöka om privatlån kan du göra det helt utan säkerhet och det krävs inte att du talar om vad du ska använda dina pengar till. Du kan låna upp till 600 000 kronor med en återbetalningstid på 1-20 år, en löptid som du själv väljer. Efter att du gjort din ansökan görs en kreditupplysning på dig och därefter blir du kontaktad med olika erbjudanden. Det sker oftast inom 24 timmar och utifrån de erbjudanden du får väljer du själv vilket du vill ha, antingen det med lägst ränta eller det som passar dig bäst villkorsmässigt.

Billån utan särkerhet

Om du vill låna till ett bilköp men inte har råd, eller vill lägga de 20 % i handpenning som ofta krävs så kan Freedom Finance hjälpa dig. Med deras billån lånar du till hela bilens värde och du är fri att köpa bilen av vilken säljare som helst.

Även privatlånet tas utan säkerhet, och du ansöker enkelt direkt på Freedom Finance hemsida. Om du vill få mer guidning kan du även ringa Freedom Finance, som då hjälper dig med din ansökan.

Vad erbjuder Freedom Finance?

Freedom Finance hjälper dig att hitta det bästa lånet utan säkerhet. De jämför räntor och villkor från mer än 30 olika banker och långivare som erbjuder privatlån, samlingslån och billån.

Om du vill få hjälp av en handläggare kan hela processen utföras via telefon, och bland Freedom Finance samarbetspartners finns också långivare som kan bevilja lån till dig som har betalningsanmärkningar.

Därför är Freedom Finance gratis att använda

Du ansöker om lån helt utan kostnad och det tas bara en kreditupplysning på dig. Detta möjliggörs på grund av det avtal som Freedom Finance har med bankerna och långivarna, där Freedom Finance får betalt för de nya kunder som de förmedlar till sina samarbetspartners.

Vad är Freedom Finance styrkor?

Freedom Finance största styrkor ligger i hur enkelt det är att använda tjänsten. Antingen ansöker du direkt via deras hemsida eller så ringer du en handläggare. De samarbetar med flera av marknadens största och bästa långivare och banker och du får svar på din ansökan inom ett dygn.

Samarbete med många långivare

Bland de banker och långivare som Freedom Finance samarbetar med finns SEB, Wasa Kredit, Swedbank, Lendify, IKANO Bank, Bank Norwegian med flera.

Fokus på privatlån och billån

Att Freedom Finance fokuserar på privatlån, samlingslån och billån utan säkerhet, bidrar till enkelheten. Du kan max låna 600 000 kronor och du väljer din återbetalningstid själv, upp till 20 år.

Kundservice som svarar dygnet runt

Under ”Frågor och svar” på Freedom Finance hemsida hittar du information om det mesta som har med deras lån att göra. Men om du hellre vill maila eller ringa är inte det något problem. Kundservice har nämligen öppet för dig dygnet runt!

Hur ser villkoren ut hos Freedom Finance?

Grundkraven för att kunna beviljas ett lån hos Freedom Finance är:

  • 18 år
  • Årsinkomst på minst 100 000 kronor
  • Fast bostad i Sverige
  • Skuldfri hos Kronofogden

Om du har betalningsanmärkningar är kraven lite annorlunda, då måste du:

  • Vara 20 år fyllda men inte äldre än 75
  • Tjäna minst 110 000 kronor om året
  • Inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden

Räntan du kan få på lån via Freedom Finance sätts individuellt och av de olika långivarna som de samarbetar med. Räntespannet är mellan 2,95% till 29,90 %.

Sammanfattning

Freedom Finance är en låneförmedlare som samarbetar med över 30 banker och långivare, vilket inkluderar flera av de populäraste och största på den svenska marknaden.

De erbjuder privatlån, samlingslån och billån utan säkerhet, på upp till 600 000 kronor med återbetalningstid mellan 1 och 20 år.

Kundservicen har öppet dygnet runt och du kan även få hjälp med din ansökan via telefon, även om webbtjänsten är mycket enkel att använda. Endast en kreditupplysning tas på dig, samtidigt som du får svar från flera olika långivare samtidigt, dessutom inom ett dygn.

 

Ansök om lån hos Freedom Finance