Låninformation

Vill du ansöka om privatlån kan du göra det helt utan säkerhet och det krävs inte att du talar om vad du ska använda dina pengar till. Efter att du gjort din ansökan görs en kreditupplysning på dig och därefter blir du kontaktad med olika erbjudanden. Det sker oftast inom 24 timmar och utifrån de erbjudanden du får väljer du själv vilket du vill ha – antingen det med lägst ränta eller det som passar dig bäst villkorsmässigt.

Åldersgräns: 18 år
Ansök med BankID: Ja
Utbetalning: 1-3 dagar
Direktutbetalning:
Betalningsanm. ok:
Uppläggningsavgift: 0 kr
Utan UC: Nej
Fakturaavgift:

Fördelar med Freedom Finance

  • Etablerad jämförelsetjänst för privatlån – en del av Zmarta
  • Stort utbud av banker och långivare
  • Gratis att använda
  • Kundtjänst har öppet dygnet runt

Nackdelar med Freedom Finance

  • Direktutbetalning erbjuds ej

Vad erbjuder Freedom Finance?

Freedom Finance hjälper dig att hitta det bästa lånet utan säkerhet. Om du vill få hjälp av en handläggare kan hela processen utföras via telefon - annars kan du ansöka själv online. Bland Freedom Finance samarbetspartners finns också långivare som kan bevilja lån till dig som har betalningsanmärkningar.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalningsanm. ok

Därför är Freedom Finance gratis att använda

Du ansöker om lån helt utan kostnad och det tas bara en kreditupplysning på dig. Detta möjliggörs på grund av det avtal som Freedom Finance har med bankerna och långivarna. Freedom Finance får betalt för de nya kunder som de förmedlar till sina samarbetspartners, men du som kund betalar ingenting för tjänsten i sig.

Hur ser villkoren ut hos Freedom Finance?

Privatlån

Du kan använda ett privatlån till vad du vill. Det kan användas som ett sätt att täcka kostnader och utgifter som du inte är redo för men även för att finansiera saker som exempelvis resor och kontantinsatser vid bostadsköp. Det är dock stor skillnad mellan bankerna och långivarna, speciellt med tanke på att de bedömer din ekonomiska situation på olika sätt.

När du ansöker om ett lån genom Freedomfinance så utför de en kreditkontroll på dig. Informationen från upplysningen delas med alla de kopplade bankerna och långivarna. Du slipper med andra ord utföra flera kreditkontroller, det räcker med att endast en utförs. Bankerna och långivarna kollar på informationen och skickar ett låneerbjudande till dig. För att kunna ansöka måste du dock först uppfylla vissa grundkrav.

Samla lån

Ett smart sätt att använda låneförmedlarnas tjänster är att ta ett lån för att sänka sina egna räntekostnader. Om du redan har dyra smålån och krediter som har höga räntor och många avgifter så kan du med fördel ta ett lån som täcker alla dessa och på så sätt betala av de direkt. Därefter betalar du istället de nya lånet som har bättre ränta och villkor. Att göra detta kallas för att lösa sina lån och krediter.

Lan med lag ranta
Layer_7.png

Kundservice

Under Frågor och svar på Freedom Finances hemsida hittar du information om det mesta som har med deras lån att göra. Om du har ett personligt ärende kan du kontakta kundtjänst direkt – antingen via chatt på deras hemsida, mail eller telefon. Det bästa av allt? Freedom Finance kundtjänst är öppen dygnet runt.

 • Telefon: 0431‑474700
 • Mail: info@freedomfinance.se

Öppettider

 • Måndag-söndag: dygnet runt

Omdöme

Freedom Finance anser vi vara en bra och pålitlig låneförmedlare med ett stort utbud av banker. Ansökan är enkel och smidig att skicka in, och de kan erbjuda många olika typer av lån – även till dig med betalningsanmärkning.

Freedom Finance är en låneförmedlare som samarbetar med över 30 banker och långivare, vilket inkluderar flera av de populäraste och största på den svenska marknaden. De erbjuder privatlån, samlingslån och billån utan säkerhet. Kundservicen har öppet dygnet runt, vilket är ett stort plus, och du kan även få hjälp med din ansökan via telefon, även om webbtjänsten är mycket enkel att använda. Endast en kreditupplysning tas på dig, samtidigt som du får svar från flera olika långivare samtidigt – dessutom inom ett dygn.

 

Hur ansöker jag om lån från Freedom Finance?

  • 1. Klicka på Ansök nu för att komma direkt till Freedom Finance hemsida
  • 2. Fyll i lånekalkylen – Hur mycket vill du låna? Under hur lång tid?
  • 3. Fyll i dina personuppgifter och skicka in din ansökan
Ansök nu
 
 

Vanliga frågor och svar om Freedom Finance

Hur fungerar Freedom Finance?
Vilka banker samarbetar Freedom Finance med?
Kan man ansöka om lån hos Freedom Finance om man har betalningsanmärkning?
Hur kan jag låna pengar från Freedom Finance?
Är Freedom Finance pålitliga?