Compricer

Compricer är en svensk jämförelsetjänst som jämför priser på försäkringar, elavtal, räntor och avgifter för sparande och lån, abonnemang och pensioner. Med hjälp av Compriser kan du enkelt hitta rätt utifrån dina behov och få det bästa priset oavsett vilket område du jämför inom.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
3,25 %
2 - 15 år

*Räntan du får är rörlig och sätts individuellt. De lånevillkor du får bestäms av de långivare som är anslutna till tjänsten efter sedvanlig kreditprövning. Om den rörliga årsräntan är 5,5% blir den effektiva räntan 5,86% för ett lån om 100 000 kr med 5 års löptid och uppläggningsavgift om 495 kr samt 0 kr i aviavgift. Det totala beloppet att betala blir då 115 102 kr och din månadskostnad blir 1 910 kr. Detta avser återbetalning med annuitet.

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Låna upp till 400 000kr
  • Helt kostnadsfritt
  • Snabba svar

Jämför priser från över 350 företag

På så vis sparar du både tid och pengar. Man jämför priser från över 350 olika företag, såväl stora som små, och tjänsten är helt kostnadsfri för dig som privatperson där Compricer istället tar betalt från de företag som du sedan väljer att köpa den aktuella tjänsten av. Några exempel på de bolag man jämför från är Länsförsäkringar, Svedea, Ica försäkringar, Santander, Svea ekonomi och Bluestep. Man har ingen särskild koppling till något företag och är alltså helt oberoende vilket gör dem till en trovärdig aktör. Bolaget startades 2005 och är en populär jämförelsetjänst som används av över 15 000 konsumenter varje månad. De har fått många fina omdömen från sina kunder och flera olika utmärkelser från branschen, och det gör att du kan vara trygg med att använda deras tjänster.

Jämför alla typer av lån MED COMPRICER

När det kommer till lån kan du jämföra alla typer av lån – bolån, billån och privatlån, där du också kan göra en privatlåneansökan direkt online på upp till 350 000 kronor med en återbetalningstid på mellan 1-12 år. Eftersom det är ett privatlån behöver du inte ange vad du ska använda pengarna till och det är helt kostnadsfritt att ansöka. Räntan ligger på 3,25 % och uppåt och fastställs efter att man gjort en kreditprövning i ditt namn. För att få ansöka om privatlån via Compricer på upp till 30 000 kronor krävs att du är minst 18 år gammal, skriven och folkbokförd i Sverige, en fast inkomst på minst 110 000 kronor om året. För lånebelopp över 30 000 kronor krävs också att du inte har några skulder hos Kronofogden sedan 6 månader tillbaka. Compricer erbjuder dig även att samla dina krediter och lån till ett och samma lån vilket kan minska dina totala månadskostnader väsentligt.

Du kan även jämföra olika kreditkort och bolåneräntor, och det finns även en lista över långivare för dig som har svårt att få lån på grund av att du hamnat i en svår ekonomisk situation. Vill du komma i kontakt med  deras kundtjänst gör du det via telefon mellan kl. 9-18 på vardagar. Har du några frågor eller behöver hjälp kan du även skicka e-post till kundtjänsten så får du snabb och personlig rådgivning.

Ansök om lån hos Compricer