Compricer är en svensk jämförelsetjänst som jämför priser på försäkringar, elavtal, räntor och avgifter för sparande och lån, abonnemang och pensioner. Med hjälp av Compriser kan du enkelt hitta rätt utifrån dina behov och få det bästa priset oavsett vilket område du jämför inom.

 

Fördelar

  • En av Sveriges 100 bästa sajter (IDG)
  • 700 000 Nöjda kunder
  • 0 kr Alltid kostnadsfritt för dig

Compricer

Jämför priser från över 350 företag

Compricer jämför priser från över 350 olika företag, såväl stora som små, och tjänsten är helt kostnadsfri för dig som privatperson där Compricer istället tar betalt från de företag som du sedan väljer att köpa den aktuella tjänsten av.

Några exempel på de bolag man jämför från är Länsförsäkringar, Svedea, Ica försäkringar, Santander, Svea ekonomi och Bluestep. Man har ingen särskild koppling till något företag och är alltså helt oberoende vilket gör dem till en trovärdig aktör. Bolaget startades 2005 och säger sig i dag vara Sveriges största jämförelsetjänst. De har fått många fina omdömen från sina kunder och flera olika utmärkelser från branschen, och det gör att du kan vara trygg med att använda deras tjänster.

Jämför alla typer av lån MED COMPRICER

När det kommer till lån kan du jämföra alla typer av lån – bolån, billån och privatlån, där du också kan göra en privatlåneansökan direkt online på upp till 600 000 kronor med en återbetalningstid på mellan 1-15 år. Eftersom det är ett privatlån behöver du inte ange vad du ska använda pengarna till och det är helt gratis att ansöka. Räntan fastställs efter att man gjort en kreditprövning i ditt namn.

Compricer erbjuder dig även att samla dina krediter och lån till ett och samma lån vilket kan minska dina totala månadskostnader väsentligt.

Du kan även jämföra olika försäkringar, elavtal, kreditkort och bolåneräntor. Dessutom finns det en lista över långivare för dig som har svårt att få lån på grund av att du hamnat i en svår ekonomisk situation.

Vad erbjuder Compricer?

Compricer erbjuder dig möjligheten att jämföra aktörer inom en mängd olika fält, som i slutändan syftar till att du ska kunna välja det företag eller den bank som kan erbjuda dig bästa villkor, lägst ränta och lägst pris, inom allt från privatlån och bolån till elavtal, kreditkort och försäkringar.

Hur tjänar företaget pengar?

Compricer har mängder med samarbetspartners som uppskattar att få nya kunder genom Compricers tjänst. För detta betalar samarbetspartnerna en summa till Compricer, vilket gör att de inte behöver ta betalt från dig som användare av tjänsten.

Fördelar med att använda Compricers tjänst

Få jämförelsetjänster erbjuder en så heltäckande lösning som Compricer. De hjälper dig att spara pengar genom att hitta de bästa villkoren för dig. Om du vill teckna ett nytt lån eller byta leverantörer av el och försäkringar för att komma billigare undan, så är det Compricer du ska vända dig till. De är en omtyckt och välanvänd tjänst som funnits på den svenska marknaden i flera år.

En annan fördel med Compricer tjänst är att om du vill ha personlig rådgivning och hjälp med att hitta billigare alternativ, så kan du alltid ringa dem istället för att använda onlinetjänsten.

Samarbete med företag inom lån och försäkringar

Compricer samarbetar med fler än 350 olika företag. Det ökar chanserna för dig som användare av tjänsten att kunna hitta det bästa erbjudandet för dig som marknaden kan erbjuda.

Lån för alla typer av situationer

Om du är i färd med att teckna ett nytt bolån eller om du vill omförhandla ditt nuvarande så har Compricer en välutvecklad tjänst för detta. Även jämförelser av privatlån och billån går snabbt och enkelt att utföra genom sidan. Dessutom kan du ansöka om privatlån direkt på sidan.

Kundservice på telefon och mail

Du kontakar Compricers kundservice via telefon på vardagar, eller via mail. Compricer kan även hjälpa dig med jämförelser via telefon om du föredrar att få lite mer stöd när du använder tjänsten.

Compricers villkor

För att kunna ansöka om ett privatlån gäller dessa villkor:

  • 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Fast arbetsinkomst eller pension
  • Årsinkomst på minst 110 000 kronor
  • Ingen skuld hos Kronofogden de senaste 6 månaderna

Om du har en skuld hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna minskar dina chanser att få låna. Dock kan du fortfarande beviljas ett lån på upp till 30 000 kronor om din ekonomi tillåter det.

Räntevillkoren på lån bestäms av de långivare som Compricer samarbetar med.

Sammanfattning

Compricer är jämförelsetjänsten som med sina många samarbetspartners låter dig jämföra olika typer av sparkonton, långivare samt leverantörer av försäkringar, elavtal, med mera.
Tjänsten är gratis att använda eftersom Compricer tar betalt av företagen de samarbetar med när de förmedlar nya kunder till dem.

Via Compricer kan du även ansöka om privatlån utan säkerhet direkt och du kan även få hjälp med att jämföra och byta långivare och leverantörer av andra tjänster via telefon med någon av Compricers medarbetare.

För dig som vill ta tag i din privatekonomi och hitta de billigaste lånen på marknaden är ett bra första steg att använda Compricers jämförelsetjänst.