Låninformation

Arcadia Finans erbjuder i sina tjänster i samarbete med Axon Finans, och det är genom dem du får lån-erbjudanden från ett stort antal banker – både i Sverige och utomlands.

Åldersgräns: 18 år
Ansök med BankID: Ja
Utbetalning: 1-3 dagar
Direktutbetalning: Nej
Betalningsanm. ok: Ja
Uppläggningsavgift: 0 kr
Utan UC: Nej
Fakturaavgift: 0 kr

Fördelar med Arcadia Finans

  • Endast en kreditupplysning
  • Jämför lån helt gratis
  • 30+ samarbetspartners
  • Få erbjudanden från svenska och utländska långivare

Nackdelar med Arcadia Finans

  • Om du har skuld hos Kronofogden godkänns du inte för lån
  • Inte det bästa alternativet för dig med betalningsanmärkningar
  • Dålig information om kundtjänst och support

Snabba erbjudanden och utbetalningar

När du ansöker om lån via Arcadia Finans har du i regel en mängd låneerbjudanden i e-postkorgen redan inom en vardag. Väljer du sedan att gå vidare och teckna ett lån så betalas pengarna i många fall ut redan samma dag. Låneansökan hos Arcadia Finans är med andra ord snabb, enkel och sker helt och hållet via nätet.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalningsanm. ok

Detta är Arcadia Finans

Arcadia Finans är ett företag med finska rötter som i Sverige samarbetar med de större låneförmedlarna Axon Finans och Zmarta. När man skickar in en låneansökan till Arcadia Finans får man svar från ett stort antal banker och låneförmedlare med erbjudanden om lån och villkor. Alla banker som samarbetar med Arcadia Finans, och dess samarbetspartners, står under Finansinspektionens tillsyn. 

De låneerbjudanden man får är inte bindande, utan man väljer helt själv om man vill gå vidare med något erbjudande eller inte. 

Villkor för lån

När du använder Arcadia Finans låneförmedlartjänst kommer du märka att dina lånevillkor ser olika ut beroende på erbjudande och bank. 

Dina lånevillkor avgörs av en rad faktorer – där kreditupplysningen från UC står i fokus. Utifrån kreditupplysningen kan långivarna se hur kreditvärdig du är som kund och om du har några eventuella betalningsanmärkningar och skulder. En betalningsanmärkning behöver inte betyda att det är omöjligt för dig att bli erbjuden lån via Arcadia Finans, men villkoren kan bli något sämre. Ett alternativ kan vara att söka tillsammans med en medsökande – då ökar chanserna att du blir beviljad ett lån och villkoren blir eventuellt bättre.  

Räntan för dina låneerbjudanden sätts individuellt och påverkas av din kreditvärdighet och eventuella skulder. 

Lan med lag ranta
Layer_7.png

Kundtjänst och support

På Arcadia Finans webbplats finns både grundläggande och djupgående information om deras tjänster och hur man ansöker om lån. De har en tydlig guide som visar steg för steg hur man fyller i deras låneformulär och vad som väntar efter man har skickat in sin ansökan. 

Längre ner på sidan hittar du en enkel tre-stegs-guide som tar dig från vår sida direkt till Arcadia Finans och deras låneformulär.

Något som fattas på Arcadia Finans hemsida är tydlig information om kundtjänst och support.  

 • Epost till Arcadia Finans kundtjänst: kundtjanst@arcadiafinans.se

Omdöme

Låt oss börja med att titta på vad Arcadia Finans kunder faktiskt tycker om deras låneförmedlartjänster. Om vi vänder oss till Trustpilot kan vi se att en stor del av deras kunder är mycket nöjda med företaget. Över hälften av deras omdömen ger fem stjärnor i betyg. De nöjda kunderna lyfter särskilt fram att deras tjänster möter förväntningarna och att kundservice är hjälpsamma och har ett vänligt bemötande.  

Som låneförmedlare erbjuder Arcadia Finans en enkel och lättöverskådlig tjänst där man snabbt får svar på sin ansökan från en rad olika långivare – men för den delen inte binder upp sig förrän man väljer en bank och skriver på ett låneavtal. 

Informationen om företagets kundtjänst är dock knapphändig. 

 

Hur ansöker jag om lån hos Arcadia Finans?

  • 1. Klicka på Ansök nu för att komma till Arcadia Finans hemsida
  • 2. Fyll i önskat lånebelopp och personuppgifter
  • 3. Få svar från flera långivare – välj vilket erbjudande du vill gå vidare med och skicka in en ansökan
ANSÖK NU  
 
 

Vanliga frågor och svar om Arcadia Finans

Vad är Arcadia Finans?
Tar Arcadia Finans kreditupplysning?
Får man ta lån via Arcadia Finans om man har en betalningsanmärkning?
Vilka långivare har Arcadia Finans?