Hos Arcadia Finans jämför du enkelt ett trettiotal olika långivare och banker för att hitta det mest förmånliga lånet för dig. Genom sin finansblogg erbjuder Arcadia dessutom dig möjligheten att förkovra dig inom allt som har med lån och ekonomi att göra. Allt för att du ska kunna ta så kloka beslut som möjligt när du lånar pengar.

 

Fördelar

  • Lån från 10 000 till 400 000 utan säkerhet
  • Få låneerbjudanden från flera banker
  • Snabbt besked på din låneansökan

Arcadia Finans

Även större lån med längre återbetalningstid

Ledstjärnan för Arcadia Finans är att guida sina kunder till de bästa lånen, oavsett om det handlar om mindre lån för konsumtion eller större lån för mer långsiktiga behov.

Det innebär för dig som användare av tjänsten att du kan ansöka om lån från 5000 ända upp till 600 000 kronor och allt däremellan.

Även med återbetalningstiderna erbjuds flexibla villkor, då du kan välja från 1 till 20 år.

Det finns inget som säger att du måste ta de lån du ansöker om och det kostar inte heller något att använda Arcadia Finans jämförelsetjänst. Samtidigt tas bara en kreditupplysning på dig, så det är ett mycket fördelaktigt sätt att snabbt kunna bilda sig en uppfattning om vilka villkor som just du kan erbjudas på det lån som du vill ta.

Samarbetar med välkända långivare

Arcadia Finans är kanske (ännu) inte en av de mest välbekanta låneförmedlarna på marknaden, men det betyder inte att de är amatörer. Företaget samarbetar med Freedom Finance och när du ansöker om lån via Arcadia så är det stora och välkända aktörer som jämförs.

Bland dem ingår ICA Banken, Santander Consumer Bank, Ikano Bank, Svea, Swedbank, SEB, Resurs Bank, med många fler.

Lägre krav än många andra

Grundkraven för att få låna då? Givetvis gäller som hos de allra flesta låneförmedlarna att du ska uppfylla en del krav för att du ska kunna låna pengar. Detta är en säkerhet inte bara för bankerna och långivarna, utan också för att du själv ska kunna känna dig trygg med att du faktiskt kan betala tillbaka de pengar som du lånar och inte tar förhastade beslut.

Trots det ser kraven lite olika ut beroende på var du ansöker om lån, och hos Arcadia Finans går det att hitta långivare som beviljar lån trots en ganska låg årsinkomst.

För att kunna ansöka och beviljas ett lån krävs att du:

  • Har fyllt 18 år
  • Tjänar 100 000 kronor om året
  • Inte har några obetalda skulder hos Kronofogden

Om du har betalningsanmärkningar så är du således inte exkluderad från att kunna hitta lån genom Arcadia Finans, men du behöver vara skuldfri hos Kronofogden och dessutom begränsas de antal långivare som du får möjlighet att beviljas ett lån från.

Snabba erbjudanden och utbetalningar

När du ansöker om lån via Arcadia Finans har du i regel en mängd låneerbjudanden i e-postkorgen redan inom en vardag.

Väljer du sedan att gå vidare och teckna ett lån så betalas pengarna i många fall ut redan samma dag.

Låneansökan hos Arcadia Finans är med andra ord snabb, enkel och sker helt och hållet via nätet.