Rememeber

lan lag ranta

Remember är ett finansbolag som erbjuder både privatlån och kreditkort. Bakom företaget hittar du den svenska banken Swedbank och den engelska banken Barclays Bank. På Remember.se (https://www.remember.se/) kan du enkelt ansöka om både privatlån och kreditkort. Du har möjlighet att låna upp till 350 000 kronor och du kan ansöka om kreditkort med upp till 100 000 kronor i kredit. Det går både snabbt och smidigt att ansöka om ett lån och med deras kalkylator kan du direkt se vad din månadskostnad kommer att bli.

Tre fördelar med Remember:

Snabbt och enkelt att ansöka om lån eller kreditkort
Bra villkor och konkurrenskraftig ränta
Flera förmåner hos kreditkorten

Remember privatlån

Ett privatlån är ett lån som du kan använda till vad du vill, oavsett om du vill köpa en ny kamera, en större TV, en resa till sol och bad eller en ny säng i sovrummet. Hos Remember kan du ta ett privatlån (https://www.remember.se/privatlan/) utan säkerhet. Den funktionella kalkylatorn visar tydligt hur mycket du ska betala varje månad baserat på lånebeloppet och din önskade återbetalningstid. Du kan välja upp till 12 år som längst. Grundkraven för att ansöka om ett privatlån hos Remember är att du tjänar minst 120 000 kronor om året och är minst 18 år gammal.

Rörlig ränta som ligger mellan 4,95 % och 19,95 %. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kronor och en administrativ avgift på 29 kronor. När du väl har skickat en ansökan och om du uppfyller alla grundkrav så utförs en kreditkontroll. Räntan på just ditt lån baseras på hur stort lån du vill ta, återbetalningstiden och hur din ekonomi ser ut. Det är möjligt att söka om lånet tillsammans med en medsökande. Då ökar du sannolikheten att lånet blir beviljat. Det tar oftast bara en dag innan du får besked om din låneansökan och därefter cirka tre dagar innan du har fått pengarna på kontot.

Remember kreditkort

Remember är även kända för sina många kreditkort. De kommer med många olika förmåner. Kreditkort Flex ger dig individuell ränta, åtta veckors räntefri kredit och ingen årsavgift.

Du kan även forma ett kreditkort själv genom Remember Mastercard. Här ingår tre försäkringar och du kan själv välja om du vill ha några fler. Försäkringarna som finns att välja mellan är:

Aktivitetsskydd
Avbeställningsskydd
Evenemangsskydd
Försening av person och bagage-skydd
Köpskydd
Skydd vid missad avresa
Nyckelservice
Nödbiljetter
Nödkontanter
Skydd vid olycksfall
Prisgaranti
Självriskskydd

På företagets hemsida  kan du läsa mer om vad som ingår i de olika försäkringarna.