MyLoan

MyLoan erbjuder en låneförmedlingstjänst där du kan jämföra erbjudanden för olika lån för att på så vis hitta det bästa lånet för din privatekonomi. Du kan dels ansöka om ett billån eller ett privatlån och dels samla dina befintliga lån och krediter genom Zmarta som MyLoan nu är en del av. MyLoan kan även hjälpa dig att jämföra sparkonton, aktiedepåer och bolån.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
3,50 %
2 - 15 år

*Räntan är rörlig och bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning (f.n. 3,50 % - 30,0 % per 2015-09-01). Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi- eller uppläggnings- avgifter, en återbetalningstid på 5 år med exempelräntan 5,25 % har en effektiv ränta på 5,38 %. Månadskostnaden uppgår till 1 899 kr och det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid uppgår till 113 916 kr

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Ledande låneförmedlare
  • Endast en kreditupplysning
  • Låna upp till 400 000kr

Grundades 2010

MyLoan grundades 2010 och har sedan starten hjälpt hundratusentals privatpersoner till en förenklad och bättre privatekonomi. Företaget har fått flera nöjda kundomdömen som man kan läsa om på hemsidan, vilket indikerar att det är ett tryggt företag att vända sig till.

Idag är MyLoan en del av låneförmedlaren Zmarta, vilket gör att det är genom dem du ansöker om lån. Vid varje låneansökan görs endast en kreditupplysning i ditt namn, så du behöver inte vara orolig över att din kreditvärdighet kommer att påverkas när du ansöker.

Samla krediter och lån

När du söker ett nytt privatlån sker en budgivning mellan 30 olika långivare. Ansökan är kostnadsfri och du kan låna mellan 10 000 och 600 000 kronor, och löptiden är upp till 20 år. Räntan är rörlig och sätts efter att en kreditprövning gjorts i ditt namn. Du länkas via MyLoan vidare till Zmarta, som jämför erbjudanden från banker som SEB, IKANO Bank, Santander, Forex Bank och Marginalen Bank.

Du får snabbt svar på din ansökan och att göra en förfrågan är inte bindande. Detsamma gäller för billån gällande lånebelopp och kreditprövning. Dessutom kan du ta ett billån utan att ha bilen som säkerhet. De erbjuder också privatpersoner att samla sina lån och krediter till ett enda privatlån vilket ger dig lägre månadskostnader och en bättre kreditvärdighet.

Jämför bolån och sparkonton

MyLoan erbjuder på sin hemsida möjligheten för dig att jämföra olika långivares villkor för bolån. Du fyller enkelt i ditt önskade lånebelopp samt bindningstid och kan på så vis direkt se vad olika långivare erbjuder för listränta, snittränta och kostnader baserat på de villkoren.

Utöver detta erbjuder MyLoan jämförelse av aktiedepåer så att du kan maximera din avkastning, samt jämförelse av sparkonton så att du kan optimera ditt sparande. Fyll i sparbelopp och räntans bindningstid så får du snabbt en översikt över vad olika aktörer kan erbjuda dig.

Vad MyLoan erbjuder

MyLoans uppdrag till dig som kund är att göra det enklare att hitta det bästa villkoren för lån och sparande. Genom sitt samarbete med låneförmedlaren Zmarta får du möjligheten att ansöka om lån utan säkerhet hos en mängd långivare på samma gång, i jakten på den lägsta räntan och de bästa villkoren för dig.

MyLoan erbjuder även tjänster för att jämföra aktörer som erbjuder sparande genom sparkonton och aktiedepåer, vilket gör att du enkelt kan komma igång med ditt sparande på villkor som passar dig.

För dig som är ute efter att hitta ett riktigt bra bolån kan även MyLoans jämförelsetjänst vara mycket användbar, då du snabbt jämför en mängd bolåneaktörer genom att mata in lånebelopp och bindningstid i MyLoans kalkylator.

Gratis att använda

MyLoan får ersättning från sina samarbetspartners, vilket betyder att du kan använda gränsen helt utan kostnader. Att använda jämförelsetjänsten och låneförmedlartjänsten innebär inte heller några extra avgifter eller att du bedöms annorlunda av långivarna än vad du hade gjort om du vänt dig till dem var för sig.

Fördelar med MyLoan

MyLoans styrka ligger främst i att de på ett enkelt sätt ger dig möjligheten att hitta och jämföra aktörer inom olika typer av lån och sparande. Dessutom utan att det kostar dig någonting.

Att de är en del av Zmarta gör även att du enkelt kan ansöka om lån hos flera långivare samtidigt hos en av Sveriges bästa låneförmedlare, som bara tar en kreditupplysning på dig.

Samarbete med fler än 30 långivare

När du använder låneförmedlaren för att jämföra lån kommer du potentiellt i kontakt med 30 långivare och banker samtidigt, trots att bara en kreditupplysning tas på dig. I jämförelse med om du hade vänt dig till varje bank enskilt är förstås det här ett mycket smidigare sätt som dessutom tydliggör för dig hos vilken aktör du bör gå vidare med ditt lån.

Kundtjänst tillgänglig på telefon

Vill du kontakta MyLoans kundservice håller de öppet måndag-torsdag 8-17 samt fredagar 8-16 och du når dem enklast genom telefon.

Villkoren hos MyLoan

För att din låneansökan ska behandlas krävs att du:

  • Är minst 18 år
  • Inte har obetalda skulder hos Kronofogden
  • Har en årsinkomst på 100 000 kronor om året

Du har alltid 30 dagar på dig att i lugn och ro fundera över vilket erbjudande du vill ha. Efter att skuldebrevet signerats, vilket sker online eller via post beroende på långivare, så får du sedan pengarna. Du kan ringa en rådgivare på MyLoan som hjälper dig om du har frågor.

Du kan lösa lånet i förtid om du skulle vilja det, utan att det kostar något extra.

Sammanfattning

MyLoan är en hjälp på vägen för dig som är ute efter att hitta långivaren som kan erbjuda dig den lägsta räntan och de bästa villkoren på lån utan säkerhet, eller om du vill börja spara pengar på ett räntekonto eller en aktiedepå.

Via MyLoans hemsida hittar du information om bolån samt använder deras jämförelsetjänst för att få en bild över vilka aktörer på marknaden som erbjuder bolån och till vilka kostnader. Genom att använda kalkylatorn på hemsidan ser du snabbt vad kostnaderna och räntevillkoren är hos olika aktörer och kan således gå vidare och välja den som du tycker passar bäst.

Det samma gäller när du jämför sparkonton och aktiedepåer. Att själv försöka navigera sig fram till den aktör som kostar minst men ger dig bäst avkastning eller högst sparränta, samtidigt som alla aktörer marknadsför endast sina starka sidor, är mycket svårt. Men med en jämförelsetjänst som MyLoan erbjuder blir det mycket enklare att se var du faktiskt kan få de bästa villkoren för ditt sparande.

När det kommer till låneförmedlartjänsten så har MyLoan idag gått över till att vara en del av Zmarta. Det betyder att när du vill ansöka om lån utan säkerhet via MyLoan, så är det i själva verket Zmartas tjänst som du skickas vidare till.

Detta är dock ingen nackdel på något sätt. Zmarta rankas idag som en av Sveriges absolut bästa låneförmedlare, som samarbetar med fler än 30 olika banker och långivare. Du ansöker direkt via deras tjänst och kommer snart i kontakt med de långivare som kan erbjuda dig lån. Dessutom får du möjlighet att teckna ett låneskydd via Zmarta.

MyLoan har idag tio år på nacken och är således en etablerad aktör inom allt som rör information, jämförelse och förmedlande av lån och sparande.

Eftersom det är helt gratis att ta del av informationen som MyLoan erbjuder och även gratis att använda deras tjänster så är det minst sagt väl investerad tid för dig som privatperson att först vända dig till dem innan du bestämmer dig för vilket lån du ska ta eller vilket sparkonto du ska öppna.

Ansök om lån hos MyLoan