MyLoan

MyLoan är en låneförmedlingstjänst där du kan jämföra erbjudanden för olika lån för att på så vis hitta det bästa lånet för din privatekonomi. Du kan dels ansöka om ett billån eller ett privatlån och dels om att samla dina befintliga lån och krediter. De kan även hjälpa dig att jämföra sparkonton, aktiedepåer och bolån.

Långivare
Maxlån
Ränta från*
Löptid
Ansök
3,50 %
2 - 15 år

*Räntan är rörlig och bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning (f.n. 3,50 % - 30,0 % per 2015-09-01). Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi- eller uppläggnings- avgifter, en återbetalningstid på 5 år med exempelräntan 5,25 % har en effektiv ränta på 5,38 %. Månadskostnaden uppgår till 1 899 kr och det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid uppgår till 113 916 kr

FÖRDELAR FÖR DIG

  • Ledande låneförmedlare
  • Endast en kreditupplysning
  • Låna upp till 400 000kr

Grundades 2010

MyLoan grundades 2010 och har sedan starten hjälpt nästan 200 000 privatpersoner till en förenklad och bättre privatekonomi. Företaget har fått flera nöjda kundomdömen som man kan läsa om på hemsidan, vilket indikerar att det är ett tryggt företag att låna igenom. Vid varje låneansökan görs endast en kreditupplysning i ditt namn, så du behöver inte vara orolig över att din kreditvärdighet kommer att påverkas när du ansöker.

Samla krediter och lån

När du söker ett nytt privatlån sker en budgivning mellan upp till 18 olika banker. Ansökan är kostnadsfri och du kan låna mellan 10 000 – 400 000 kronor, och löptiden är upp till 15 år. Räntan är rörlig och sätts efter att en kreditprövning gjorts i ditt namn. MyLoan jämför erbjudanden från banker som Bluestep, Collector Bank, Euroloan, Forex Bank och Ikano Bank. Du får svar på din ansökan inom 24 timmar och att göra en förfrågan är naturligtvis inte bindande. Detsamma gäller för billån gällande lånebelopp och kreditprövning. Dessutom kan du ta ett billån utan att ha bilen som säkerhet. De erbjuder också privatpersoner att samla sina lån och krediter till ett enda privatlån vilket ger dig lägre månadskostnader och en bättre kreditvärdighet.

Lånevillkor

För att din ansökan ska behandlas krävs att du är minst 18 år, inte har varken skulder eller betalningsanmärkningar från Kronofogden samt en fast inkomst om minst 10 000 kronor per månad. Du har alltid 30 dagar på dig att i lugn och ro fundera över vilket erbjudande du vill ha. Efter att skuldebrevet signerats vilket du kan göra online tar det ungefär 2 dagar innan du har pengarna på kontot. För att ansöka fyller du i formuläret online, alternativt ringer en rådgivare på MyLoan som hjälper dig. När du ansöker om lån kan du också teckna en trygghetsförsäkring, ett skydd där dina kostnader betalas utifall att du skulle drabbas av sjukskrivning eller arbetslöshet.

Utöver utlåningstjänsterna erbjuder MyLoan jämförelse av aktiedepåer så att du kan maximera dina avkastning, samt jämförelse av sparkonton så att du kan optimera ditt sparande. Vill du kontakta kundservice håller de öppet måndag-torsdag 8-17 samt fredagar 8-16 och du når dem genom e-post eller per telefon.

Ansök om lån hos MyLoan