Kostnader för lån

Funderar du på att ta ett nytt lån? Att ta lån medför ofta en del andra kostnader kring summan du lånar. Det kan vara allt mellan uppläggningsavgift till ränta som ska betalas varje månad. Du bör alltid ta med dessa avgifter i beräkningen när du funderar på att teckna dig för ett lån. Det kan vara avgörande för om du kommer klara av betalningen för lånet eller ej.

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Vad kostar lånet?

Hur mycket kommer ditt lån att kosta dig varje månad? Det är något som många funderar över. Inget lån kommer helt gratis. Det kommer tillkomma betalningar som uppläggningsavgift, ränta, aviavgift och andra avgifter kan tillkomma. Du bör alltid se till att vara på det klara med vad som tillkommer på ditt lån utöver amorteringen. Du kan ta reda på detta redan innan du tecknar dig för ett lån.

De flesta långivare har en kalkyl på sin hemsida där du kan räkna på hur mycket ett lån kommer att kosta dig. Du kan även ta kontakt med en eller flera långivare för ett möte där ni kan diskutera detta. På så vis får du snabbt svar på vad din månadskostnad kommer att bli. Ett tips är att jämföra olika långivare för att hitta bästa alternativet för dig och din ekonomi.