Fritidshuslån

Längtar du efter ett fritidshus eller har du redan sett ett som du vill köpa? De flesta sitter inte på den summa som behövs, och då kan ett fritidshuslån vara det enda alternativet. Du kan då låna upp till 85 % av värdet på huset. Resterande 15 % ska utgöras av en kontantinsats som du själv tillhandahåller.

• Jämför räntor • Få erbjudanden • Tydlig jämförelse

Långivare
Snittränta
Rörlig ränta
Fast ränta (3år)
Info
Ansök
Snittränta: 1,34 %
Rörlig ränta: 1,69%
Fast ränta (3år): 1,89 %
i
Snittränta: 1,38 %
Rörlig ränta: 2 %
Fast ränta (3år):
i

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

VÄLJA LÅNGIVARE

Det finns en del saker man ska tänka på när det kommer till lån för fritidshus. Därför är det viktigt att du läser på om lån och även är noga med vilken långivare du väljer. Hur högt lån du får beror på en del olika faktorer. Bland annat hur stor kontantinsats du har, hur din inkomst ser ut samt om det är mer än en person som ska stå på lånet.

Vart kan man ansöka om lån för fritidshus?

Vanliga aktörer är våra svenska banker. Du kan vända dig till exempelvis Swedbank, Handelsbanken eller SEB för låneansökan. Men även andra finansinstitut erbjuder lån av detta slag.

Ta kontakt med flera långivare och se över vart du kan få bäst ränta och villkor. Vissa långivare kan ge dig högre lånelöfte än andra. Det kan även göra stor skillnad för din månadsbetalning beroende på vart du lånar.