Byta bank

Funderar du på att byta bank? Många kan se det som ett krångligt och svårt steg att ta. Men att ta det steget kan förändra din ekonomiska situation avsevärt. Det är vanligt att man byter bank i syfte att få bättre lån och villkor, högre ränta på sina pengar eller för att erbjudas andra personliga förmåner.

LÅT BANKERNA TÄVLA OM DIG

LånLågRänta är en oberoende jämförelsesajt som snabbt hjälper dig att hitta ett bra lån med låg ränta och villkor som passar för just dig och dina krav.

Visa långivare
 • icon

  1. VÄLJ LÅNEBELOPP

  Låna 500 000kr – utan säkerhet!

 • icon

  2. GRATIS JÄMFÖRELSE

  Från de största långivarna!

 • icon

  3. VÄLJ LÅNGIVARE

  Ränta från 3,25 % – snabba svar!

Hur går man tillväga för att byta till en ny bank?

Innan du byter bank bör du alltid jämföra de olika alternativ som finns tillgängliga på marknaden. Kika på bankernas hemsidor eller kontakta dem personligen för att se om de kan möta dina behov och önskemål. Ett möte med banken är aldrig fel. Vare sig det gäller ränta på sparkonto eller lånevillkor så är det viktigt att gå igenom allt som är viktigt för din ekonomi för att kunna välja den bank som lämpar sig bäst för dig.

För att byta bank krävs det sedan att du kontaktar både din nuvarande och din blivande bank. Kontakta dem i god tid och glöm inte bort att meddela löneansvarig på ditt arbete om byte av bankkonto.

Bankbyte är inte så krångligt som det kan verka. Hitta den bank som kan ge dig och din ekonomi bäst förutsättningar och byt du också.