Anmärkning.se

Jämförelsetjänsten Anmärkning.se är en del av det välkända företaget Lendo. Som namnet antyder så finns Anmärkning.se till för dig som vill låna pengar men har betalningsanmärkningar.

För flera typer av lån

Att beviljas ett lån trots att du har betalningsanmärkningar är inte det lättaste. Hos många långivare är ett grundkrav att du ska vara utan anmärkningar, och således kommer du nekas ett lån oavsett hur bra din privatekonomi är i nuläget.

De flesta regler har ju dock som bekant undantag, och det gäller även på lånemarknaden. Det finns således långivare som faktiskt kan bevilja dig med betalningsanmärkningar lån, och den kostnadsfria jämförelsetjänsten Anmärkning.se hjälper dig att hitta dem.

Så vilka typer av lån kan du ansöka om? Jo, faktiskt en hel massa, allt för att du ska få de mest fördelaktiga villkoren för det du vill låna till. Det betyder att Anmärkning.se hjälper dig att jämföra långivare inom såväl privatlån, billån och samlingslån.

Hur påverkas min ränta av att ha betalningsanmärkningar?

Det går inte att komma ifrån att det är negativt för din individuellt satta ränta att ha betalningsanmärkningar. Det betyder dock inte att du automatiskt kommer att få en skyhög ränta bara för att du har anmärkningar sedan tidigare.

Allt beror på hur långivaren bedömer risken för att just du ska kunna betala av lånet som planerat, och har du idag god och stabil ekonomi finns det inget som säger att du inte är en pålitlig kund. Banker och långivare är trots allt måna om att få kunder och vill kunna erbjuda så bra villkor som möjligt.

Eftersom du inte förbinder dig till att ta lånet som du erbjuds är det en bra start att jämföra villkoren du får och sedan i lugn och ro sätta dig ner och göra upp en plan för hur lånet ska betalas tillbaka.

Låna från 10 000 kronor

Genom att jämföra banker och långivare på Anmärkning.se säkerställer du att du får de allra bästa villkoren för det du vill låna till. Du ansöker enkelt från 10 000 upp till 350 000 kronor och väljer själv önskad återbetalningstid (max 15 år). Du har alltid rätt att betala hela lånet i förtid om du skulle vilja det.

För att du med betalningsanmärkning ska kunna beviljas ett lån som du söker genom Anmärkning.se behöver du uppfylla följande krav:

  • Du är myndig
  • Folkbokförd i Sverige i minst ett år
  • Har minst 120 000 kronor i årsinkomst
  • Saknar skulder som är äldre än 6 månader hos Kronofogden

Skippa onödiga kreditupplysningar – använd Anmärkning.se

Att få en god kreditvärdighet för dig som har betalningsanmärkningar är viktigt för att kunna erbjudas lån och få en rimlig ränta. Därför bör du inte dra på dig för många kreditupplysningar, då detta påverkar kreditvärdigheten negativt.

Genom att använda Anmärkning.se får du möjligheten att jämföra flera olika långivare och samtidigt tas bara en kreditupplysning på dig. Det är alltså ett smart sätt att jämföra långivare som beviljar lån trots betalningsanmärkningar.