Privatlån

Hos oss kan du jämföra räntor på privatlån från de största långivarna på den svenska marknaden och därmed få en bra överblick över de låga räntor som finns på lånemarknaden idag.

1. Belopp att låna

Välj belopp mellan 1000-500 000 kr

2. Din ålder?

Din ålder visar vilka lån du får ta

3. Betalningsanmärkingar?

Vissa långivare accepterar detta

Nej

Ja

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är precis som det låter; ett lån för privat användning. När du tecknar ett sådant lån med en bank eller annan långivare behöver du inte ange vad du ska använda pengarna till.
Det står dig helt fritt att använda din lånesumma till att köpa ett bubbelbadkar, köpa nya fälgar till bilen, resa på semester, spekulera på finansmarknaden eller någonting annat som du behöver eller har drömt om.

Ett lån tecknas alltid med ränta och på marknaden finns det låneaktörer som erbjuder privatlån med låg ränta som många kunder anser fördelaktigt.

En låg effektiv ränta har betydelse för hur stora månadsamorteringarna blir för kunden och tillsammans med återbetalningsperioden är detta en parameter som låntagaren kan påverka. Vad som är en låg ränta är oftast subjektivt men några av marknadens lägsta räntor för privatlån finns för strax under 4 %.

Ett lån utan säkerhet omfattas som regel av något högre ränta än till exempel ett huslån eftersom långivaren inte får någon garanti från kunden. Tecknandet av ett privat lån till låg ränta kan hjälpa dig och din privata ekonomi och vara räddningen när ditt eget sparkapital inte är tillräckligt. Alla lånade pengar ska alltid betalas tillbaka vilket även gäller privatlån med låg ränta.